Bee´s Wrap-mehiläisvahakelmu, 3-pakkaus, small

Bee´s Wrap-mehiläisvahakelmu, 3-pakkaus, small
17,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Bee´s Wrap - taistelee Sinun joukoissasi turhaa muovia vastaan

Yksityiskohdat

"Tämä Bee´s Wrap-mehiläisvahakäärepakkaus sisältää kolme pientä (17,78 cm x 20,32 cm) käärettä. Pienet mehiläisvahakelmut sopivat vaikkapa sitruunan, avokadon tai pienen välipalan suojaamiseen.

Tämä mehiläisvahakelmu pitää myös vaikkapa pienet eväsleivät pehmoisen tuoreena ihan ilman turhaa muovia!

Nyt on muuten muovikelmun aika ohi! Mehiläisvahasta valmistettu Bee´s Wrap -säilytyskääre päihittää muovikelmun vähintään 6-0.


Bee's Wrap on uudelleenkäytettävä, mehiläisvahasta valmistettu ja ympäristöystävällinen vaihtoehto muovikelmuille Sen käyttö on helpompaa kuin heinänteko! Pehmennä kääre käsiesi lämmössä ja kääri se tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Pese käytön jälkeen Bee's Wrap viileällä vedellä ja käytä uudelleen!

Kääräise siis sinäkin leipä, juusto tai kasvikset mehiläisvahakelmuun hyvillä mielin!

Bee's Wrap on ympäristöystävällinen, luonnonmukainen vaihtoehto muovikelmulle ruoan säilytyksessä.

Bees wrap-mehiläisvahakääreen käyttö:

Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Käytä käsiesi lämpöä pehmittääksesi liina ja kääri tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Kääre säilyttää muotonsa viileässä. Uudelleen käytettävä. Pese viileällä vedellä. Bee's Wrap on ympäristöystävällinen, luonnonmukainen vaihtoehto muovikelmulle ruoan säilytyksessä.

Kääri leipä, juusto, kasvikset, tai käytä kulhon päällisenä! Käytä käsiesi lämpöä pehmittääksesi liina ja kääri tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Kääre säilyttää muotonsa viileässä. Uudelleen käytettävä. Pese viileällä vedellä.


HUOM! Ei saa pestä kuumassa vedessä muuten mehiläisvaha lähtee pois eikä tuote enää toimi.
Bee’s Wrap on luonnollinen vaihtoehto muovisille kelmuille. Tämän mehiläisvahakelmun valmistusmateriaalina käytetään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, mehiläisvahaa, joka tuotetaan vain sertifioiduilla mehiläistarhoilla, luomulaatuista jojobaöljyä ja puuhartsia.

Bee´s Wrap-mehiläisvahakelmut valmistetaan käsityönä USA, Vermontissa.

Huiman suosion saavuttanut ekokelmu on pestävä, uudelleenkäytettävä ja kompostoituva valinta - Sinun ja ympäristön parhaaksi!

Käyttöikä noin yksi vuosi, jonka jälkeen wrapin voi kompostoida"

Lisätiedot

  • EAN: 854016005043
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Mehiläisvahatuotteet
  • Ominaisuudet: biohajoava