Beauty Shot 100 % Full-Spect. Hemp Extract, 10 ml

Beauty Shot 100 % Full-Spect. Hemp Extract, 10 ml
15,95 €
( 1 595,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
CBD rauhoittaa ja hoitaa ihanaa ihoasi!

Yksityiskohdat

CBD-uute sekä hamppu-, marula- ja tyrniöljyt ehkäisevät tulehdusta, pehmentävät, hoitavat ja rauhoittavat ihoa, sekä suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: lisää tippa ihonhoitotuotteeseesi ja levitä huolellisesti kasvoille. Voit myös käyttää sellaisenaan iholle iltaisin. Käytä tuotetta säännöllisesti vähintään 14 päivän ajan halutun tuloksen aikaansaamiseksi.

CBD:n hyödyt ihonhoidossa: Tässä mainiossa tuotteessa tehoaineena komeilee CBD, joka on niittänyt mainetta etenkin kuivan ihon ja ihoärsytysten hoitajana ja tehokkaana apuna moninaisissa ihottumissa.

CBD:tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän iholle melkein ihmeitä. Kannabinoidien (joista käytetään usein lyhennettä CBD) on todettu hillitsevän tulehduksia ja lievittävän kipua. Tulehduksia hillitsevänä CBD:tä sisältävä kosmetiikka hoitaa tehokkaasti akneihoa rauhoittaen ja raviten sitä samanaikaisesti.

CBD:llä on myös ihon öljyntuotantoa tasapainottava vaikutus, jonka ansiosta ihon kosteustapaino pysyy ihanteellisena: iho ei rasvoitu liikaa eikä toisaalta myöskään kuivu.

Kaiken kukkuraksi CBD:lla on myös anti aging -vaikutuksia. Se taistelee rinta rottingilla ryppyjä ja juonteita vastaan torjuen urheasti ikääntymisen merkkejä.

Atooppisesta ihosta ja ihottumista kärsivät ovat saaneet myös verratonta apua CBD:llä rikastetuista kosmetiikkatuotteista.

You & Oil on liettualainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa innovatiivisia ihonhoitotuotteita ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan ihoa hoitamaan itseään. Kokeile ja ihastu!

Lisätiedot

  • EAN: 5060520850801
  • Ainesosat: INCI: MARULA OIL, HEMP OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT( 5 % CBD), TOCOPHEROL.
  • Alkuperämaa: Liettua
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen