Beauty Bust -rintaöljy (kiinteyttävä rintaöljy), 100 ml

Beauty Bust -rintaöljy (kiinteyttävä rintaöljy), 100 ml
21,95 €
( 219,50 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kimmoisamman ja kiinteämmän ihon puolesta!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Haut-Segalan Beauty Bust -rintaöljy nappasi maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden vartalonhoitotuotteiden joukossa?

"Rinnat ja dekoltee jäävät monella unohduksiin vartalonhoitorituaaleissa. Olen kuitenkin vakuuttunut, että lisäämällä myös nämä unohdetut alueet rutiiniin, et paitsi paranna niiden ulkonäköä, vaan myös suhdetta omaan vartaloosi ja naiseuteesi. Suosikkirintaöljyni on jo toista vuotta peräkkäin Haut-Segalan päivänkakkarauutetta sisältävä öljy", kehui Kokko tätä uljasta tuotetta.

Haut-Segalan Beauty Bust -rintaöljy (kiinteyttävä rintaöljy) ehkäisee rintojen alueen ihon veltostumista. Tämän öljyn käytön tuloksena ihosta tulee kimmoisampi, kiinteämpi, kosteuttettu ja kauniisti hehkuva. Sopii oikein oivallisesti kaikille ihotyypeille.

Kiinteyttävän rintaöljyn käyttö: Hiero öljyä rintojen alaosasta ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Tämän ylelliseltä tuntuvan tuotteen sisältämät, laadukkaat kasviraaka-aineet, kuten ginseng-uute ja antioksidantteja runsaasti sisältävä kaktusviikuna kosteuttavat ja kiinteyttävät usein ihonhoidossa laiminlyödyn rintojen alueen ihoa. Haut-Ségalan kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tämä takaa, että öljyt sisältävät kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Öljy on pakattu kätevään ja hygieeniseen lasipulloon, josta sitä on helppo annostella. Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle.

Aktivoivien ainesosien vuoksi Kiinteyttävää rintaöljyä ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana. Tällöin parempi vaihtoehto rintojen hoitoon ovat esimerkiksi jojoba- tai manteliöljyt.

Lisätiedot

  • EAN: 3559480902986
  • Ainesosat:

    INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Bellis perennis flower extract*, Opuntia ficus indica Flower Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil*, Tocopherol, Panax ginseng Root Extract*, Cistus Ladaniferus Twig Oil*, Limonene, Linalool

    * = Luomuviljelty ainesosa 100% luonnosta peräisin olevia ainesosia
     99% ainesosista on luomua 

  • Alkuperämaa: Ranska
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen