Baobab-jauhe, 165 g

Baobab-jauhe, 165 g
10,95 €
( 66,36 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Varsinainen ravinnepommi!

Yksityiskohdat

CocoVin Baobab on afrikkalaisen puun kovakuorisesta hedelmästä valmistettu, maultaan vesimelonin ja ananaksen makuyhdistelmää muistuttava jauhe – käytä vaikka smoothien tai raakasuklaan raaka-aineena. Afrikkalaiset kutsuvat baobabia ”elämän puuksi”.

Sisältää paljon vitamiineja ja hivenaineita – enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa, enemmän rautaa kuin punaisessa lihassa, enemmän kalsiumia ja magnesiumia kuin pinaatissa, enemmän kalsiumia kuin maidossa. Baobab sisältää painostaan noin 50 % kuitua.

Käytä esimerkiksi raakasuklaan tai smoothien valmistukseen, tai vaikkapa puuroon. Käyttömäärä 1 tl – 2 rkl tai enemmän päivässä.

Maultaan baobab muistuttaa ananaksen ja vesimelonin yhdistelmää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430043701277,6430056283296
 • Ainesosat: Ainesosat: Kuivattu baobab-hedelmä.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energia 992 kJ / 239 kcal
  Rasva < 0,1 g
  josta tyydyttyneitä rasvahappoja < 0,1 g
  Hiilihydraatit 35,2 g
  josta sokereita 25,4 g
  Kuidut 44,3 g
  Proteiini 2,3 g
  Suola < 0,1 g
  C-vitamiini 66 mg (88% suositellusta päiväsaannista)
  Rauta 3,7 mg (26% suositellusta päiväsaannista)
 • Alkuperämaa: Etelä-Afrikka
 • Tuotetyyppi: Baobab
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen