Bananito, 35 g

Bananito, 35 g
2,45 €
( 70,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
-

Yksityiskohdat

Nämä hienovaraisesti kevytkuivaamalla kuivatut banaanit, ovat säilyttäneet kaikki ravintoaineensa ja maukkuutensa. Banaanit ovat pehmeitä ja suussasulavia. Testaa ja korvaa näillä vaikka makeiset!

Suomalais-ruotsalais-kolumbialaisen Nathalien Aldanan direct trade -kuivahedelmät nyt Suomesta!

Kun ruotsalainen Nathalie vieraili taannoin isänsä kotikylässä Kolumbiassa, hän näki kuinka ananaskirsikkaa eli inkamarjaa vietiin tonnikaupalla kaatopaikalle. Viljelijöitä oli huijattu. Siinä silmänräpäyksessä Nathaliessa syttyi halu auttaa.

Värikkäiden vaiheiden jälkeen Nathalien kuivahdelmät tulivat myyntiin Ruotsissa. Moni ruotsalainen ruoka-ammattilainen onkin jo suorastaan seonnut näiden palkittujen hedelmien mausta. Monien mielestä Nathalien mango on Ruotsin parasta: ”Niin hyvää, että tekee mieli kiroilla!”

Nathalien ”suorakauppa” perustuu siihen, että hän tuntee jokaisen ketjussa. Nathalie myös kehittää taloudellisten keinojen lisäksi muitakin tapoja auttaa viljelijöitä ja heidän perheitään.

Tärkein ja vaikein tapa on luomuviljelyyn siirtymisessä tukeminen. Viime jouluna Nathalie järjesti kampanjan, jossa saattoi ostaa mangopuita alueille, jotka olivat kärsineet El Nino -ilmiön aiheuttamasta kuivuudesta. Lisäksi tuotteet kuivataan ja pakataan tehtaassa, joka tarjoaa mahdollisuuksia yksinhuoltajaäideille. Mahdollisimman paljon työstä pyritään tekemään alkuperämaassa. Tästä on itse asiassa tulossa uusi trendi, jota kutsutaan ”PICO:ksi” eli produced in country of origin. Viimeisin Nathalien hanke on tehdä yhteistyötä järjestöjen kanssa, jotka ohjaavat huumekasvien viljelijöitä siirtymään ruokakasvien viljelijöiksi. Voi olla, että sinäkin saat pian hedelmiä viljelijöiltä, joiden sato meni aiemmin Narcosin roistoille.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tähän saumaan emme valitettavasti voi pukahtaa niistä enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 7350062100143,7350062140143
  • Ainesosat: Ainesosat: Kevytkuivattu bananito*. *=Luomu.
  • Alkuperämaa: Kolumbia
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen