Bacopa memory wellness (brahmi)

60 kapselia
Bacopa memory wellness (brahmi)
60 kapselia
13,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Skarppiutta arvostavan oiva apuri.

Yksityiskohdat

Brahmi eli pikkubakopa on Intiassa jo 3000 vuoden ajan käytetty yrtti.

Muistia tutkitusti tehostava ja kaikenlaista skrappiutta edistävä, antioksidanttisesti vaikuttava brahmi on tietotyöläisen ylin ystävä, joka auttaa selviytymään huimistakin haasteista kuivin jaloin ja turhia hermoilematta.

Bacopa monnieri (eli ystävien kesken brahmi) on suosittu ja paljon käytetty ayurveda-yrtti, jonka käytön juuret ulottuvat muinaiseen Intiaan saakka. Brahmista on paljon hyötyä myös nykyihmisen iloksi, hektisimpienkin hetkien hehkutellessakin.

Brahmi on erityisen suosittua skarppiutta arvostavien keskuudessa.

60 vegaaneillekin sopivaa kasviskapselia/ purkki.

Annostus: 1 kapseli päivässä veden kera nautittuna.

Ethän ylitä annostusta, kiitos.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 8901138831493
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Pikkubakopauute (Bacopa monnieri, koko kasvi): 500 mg *

    Pikkubakopauute (Bacopa monnieri), Mikrokiteinen selluloosa (emulgointiaine), Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (sakeutusaine), vesi, Kalsiumvetyfosfaattihydraatti (nostatusaine), Magnesiumstearaatti (pintakäsittelyaine), Kolloidinen piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine)
  • Alkuperämaa: Intia
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen