Baby bubble bath kylpyvaahto, 150 ml

Baby bubble bath kylpyvaahto, 150 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Miellyttävä, rentouttava kylpyhetki

Yksityiskohdat

Valloittava vaahtokylpy vauvellille. Valikoidut turvalliset luomulaatuiset aineosat hemmottelevat pikkuisesi ihoa. Valkoinen tee ja kaurauute ravitsevat, kosteuttavat sekä rauhoittavat ihoa. Laventeliuute rentouttaa. Vaahtoava kylpyhetki on lapselle erityisen mieleinen, kun hän kasvaa ja viihtyy ammeessa lelujensa keskellä.

Käyttö:
kaada pieni määrä Sophie the Giraffe Baby Bubble Bathia ammeen pohjalle, laske päälle vettä hanasta. Mitä kovemmalla paineella vettä tulee, sitä enemmän vaahtoa syntyy. Huuhdo kylpyaine iholta.

Dermatologisesti testattu. Ei sisällä vahvoja eteerisiä öljyjä tai tuoksuallergeeneja. Sopii herkkäihoisille. Sopii vegaaneille.

”Ihana kylpyaineemme puhdistaa vauvan ihon hellävaraisesti. Se myös vaahtoaa runsaasti, mikä ei ole itsestään selvää luonnonkosmetiikkatuotteelta. Tämä vaahto myös pysyy yllättävän hyvin. Mikä siis vaahtomeressä touhutessa!”

Kylpyvinkkejä:
Varmista, että kylpyhuoneessa on miellyttävän lämmintä. Kylpyveden oikea lämpötila on ns. kädenlämpöinen, eli noin 37C. Lämpötilan testaat hyvin joko kyynärpäälläsi tai lämpömittarilla. Laita lapsi ammeeseen vasta, kun olet täyttänyt sen. Veden lämpötila hanasta voi vaihdella täyttymisen aikana. Pienelle lapselle 5–10 cm vettä altaan pohjalla on riittävä. Huomioi, että kostea, öljytty sekä saippuainen vauva on liukas, joten ota hyvä ote lapsesta, kun kylvetät häntä. Älä koskaan jätä lasta valvomatta kylpyyn.


Sophie the Giraffe Baby on uusi Ecocert-sertifioitu luonnon- ja luomukosmetiikkasarja vauvoille.

Sophie the Giraffe Baby -tuotteissa ei käytetä mitään seuraavista:
geenimanipuloidut aineosat, nanopartikkelit, synteettiset hajusteet tai värit, eläinperäiset aineosat, ftalaatit, parabeenit, kloori, sodium lauryl sulfaatti (SLS), sodium laureth sulfaatti (SLES), MIT, triklosaani, propyleeniglykoli, benzoaatit, fenoksietanoli tai petrokemikaalit. Sophie the Giraffe Baby on suunniteltu vauvan iholle ja herkkäihoisille:
• Ecocert-sertifiointi takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden sekä eettisen ja ekologisen tuotannon
• Vähintään 99% aineosista on luonnollista alkuperää (99,4-100%)
• Dermatologisesti testattu, sopii myös herkkäihoisille
• Ei sisällä allergeeneja, kuten tuoksuallergeeneja – mieto ja ylellinen tuoksu luonnonaineista
• Ei sisällä vahvoja eteerisiä öljyjä
• 100% vegaani, edes ns. kärsimyksettömiä eläinkunnan aineita, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia ei käytetä
• Gluteeniton, pähkinätön

Sophie the Giraffe Baby -tuotteiden vastasyntyneen iholle tarkoin valitut aineosat auttavat vahvistamaan lapsen ihon luonnollista suojaa niin kosteuden haihtumista kuin ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Tuotteiden hinta-laatusuhde on loistava. Tuotteiden nettomyynnistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 1 %.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051420030
 • Ainesosat:
  INGREDIENTS / INCI:

  Aqua, Sodium Coco-sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lavandula Angustifolia (Lavander) Floral water*, Cocoglucoside, Sodium Cocamphoacetate, Glyceryl Oleate, Camellia Sinesis (White Tea) Leaf extract*, Aroma**, Benzyl alcohol, Citric Acid, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

  * = Made using organic ingredients
  ** = Natural essential oils
  *** = Ingredients from Organic Farming

  99,4% raaka-aineista on luonnollista alkuperää
  5% raaka-aineista on luomumenetelmin tuotettuja
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Kylpyaineet, Lapsille
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen