B12-vitamiinitipat, 15 ml

B12-vitamiinitipat, 15 ml
34,95 €
( 2 330,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
B12-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa.

Yksityiskohdat

Biomed Terapeuttiset B12-tipat ovat ravintolisä tukemaan aivotoimintoja, esim. muistin tueksi ja, väsymykseen.

B-12 vitamiini on hyväksi hermostollesi ja immunijärjestelmällesi. Se vaikuttaa positiivisesti psykologisiin toimintoihin sekä hermostoon sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
B-12 vitamiini myös vähentää väsymystä ja uupumusta ja lisää punasolujen muodostumista ja edistää normaalia homokysteiinin energia-aineenvaihduntaa.


Pullosta riittää noin 70 päivän käyttöön.

Annostus:

6 tippaa päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152000149
 • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, B12-vitamiini (metyylikobalamiini, deoksiadenosyylikobalamini), säilöntäaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (6 tippaa):
  B12-vitamiinia (mikrog), 500 (20000 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: laktoositon