B12 -vitamiinitipat, 50 ml

B12 -vitamiinitipat, 50 ml
17,99 €
( 359,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Vahva ja hyvin imeytyvä B-vitamiinitippa.

"Erittäin hyvä B12-valmiste, imeytyy nopeasti suun limakalvolta. Pieni pullo, mutta todella riittoisa pakkauskoko."

- Taru

Yksityiskohdat

B12 on aivoille ja hermostolle tärkeä vitamiini, joka auttaa skarppaamaan myös silloin, kun puhti on poissa ja olo kuin olmilla.

B12-vitamiini onkin tuikitärkeä vitamiini, joka mm. edistää hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja, veren punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän toimintaa ja energia-aineenvaihduntaa.

Lisäksi nämä loistavasti imeytyvät, huiman suosion saavuttaneet Biomed B12-vitamiinitipat auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta!

B12-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan esimerkiksi foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon. B12-vitamiinin tarve korostuu erityisesti vegaaneilla ja imettävillä sekä laktoosi-intoleranssin, keliakian, stressin, yksipuolisen ruokavalion, runsaan alkoholin käytön sekä laihdutuskuurien aikana.

B12-vitamiinia saadaan yksinomaan eläinkunnan tuotteista; maksasta, munuaisista, kalasta ja lihasta.

B12-vitamiinin puutetta on pääasiassa ikääntyneillä. Yhdellä kymmenesosalla yli 65-vuotiaista suomalaisista on todettu B12-vitamiinin puute. B12-vitamiinin puutteesta kärsivät myös yksipuolista kasvisruokavaliota noudattavat henkilöt. Sen puutostila voi ilmetä esimerkiksi anemiana.

Iäkkäillä puutteen syy on yleensä B12-vitamiinin imeytymisen häiriö, jonka voi aiheuttaa surkastuttava mahalaukun tulehdus eli atrofinen gastriitti. Atrofinen gastriitti voi johtua helikobakteerista tai syntyä autoimmuunitaudin seurauksena. Tällaista anemiaa kutsutaan nimellä pernisiöösi anemia.

B-12 vitamiinilla on todettu myös monia muita terveysvaikutuksia:
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää hermoston normaalia toimintaa
edistää normaaleja psykologisia toimistoja
edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Annostus:
1 ml sisältää 2000 mikrogrammaa B12 –vitamiinia.

 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152000026
 • Ainesosat: Ainesosat:B12-vitamiini (maissista fermentoimalla saatu syanokobalamiini), sorbitoli, maltitoli, luontainen mansikka-aromi, vesi.

  Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 ml = 20 tippaa)
  B12-vitamiinia, 2000 mikrog

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: B-vitamiini
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen