B12-vitamiini, 1000 μg, 10 g

100 tablettia
B12-vitamiini, 1000 μg, 10 g
100 tablettia
17,99 €
( 1 799,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Hyväksi erityisesti vegaaneille!

Yksityiskohdat

Ravintolisä aikuisille. 1 imeskelytabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

B-12 vitamiini on hyväksi hermostollesi ja immunijärjestelmällesi. Se vaikuttaa positiivisesti psykologisiin toimintoihin sekä hermostoon sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

B-12 vitamiini myös vähentää väsymystä ja uupumusta ja lisää punasolujen muodostumista ja edistää normaalia homokysteiinin energia-aineenvaihduntaa.

B-12 vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä koentsyyminä mm. proteiini-, rasva- ja hiilihydraattiaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia on yksinomaan eläinkunnan tuotteissa, kuten lihassa, kalassa ja maidossa. Saatavilla on myös kasvipohjaisia B12-vitaminoituja tuotteita. B-12 vitamiini varastoituu elimistöön ja varasto riittää vuosiksi, mikä estää puutosten ilmenemisen. Erityisesti vegaanien on tärkeää huolehtia B-12 vitamiinin saannista lisäravinteiden avulla.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 100 tablettia
  • EAN: 33984032293
  • Ainesosat: Ainesosat: B12-vitamiini (syanokobalamiini), mannitoli, magnesiumstearaatti, steariinihappo, kirsikka-aromi.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: B-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon