BETTER-96191736-1.jpg

B-complete -suihke (B-vitamiinisuihke), 25 ml

Normaali hinta 24,90 €
996,00 € / l

Tehokkaasti imeytyvää B-vitamiinia!

/

Verkkokaupassa

Vielä muutama

Myymäläsaatavuus

Ominaisuudet

Selaa tuotteita ominaisuuksien mukaan.

Tehokkaasti imeytyvää B-vitamiinia!

Suihkauta itsesi elinvoimasi kukkuloille!

Tällä mahtituotteella se onnistuu varmasti, sillä imeytyminen on tällä suihketoverilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistojen tutkimuksissakin taattu! Tuote sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia, jotka toimivat mahtavasti yhdessä tukien toistensa imeytymistä. Lisäksi mukana touhuaa biotiini joka myös ihon, hiusten ja limakalvojen eduksi ja hyvinvointia tukemaan on.

B-vitamiinithan taas ovat eduksi kun tarvitaan tuottamaan energiaa, ylläpitämään hermoston ja psykologisten normaalia toimintoja sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin.

Lisäksi merkkinä laadusta kertoo myös se, että jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia. Sekä samalla niistä tehdään puhtausanalyysi laadun takaamiseksi.

Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä ovatpa pakkauksetkin ekologisia! Vitamiinipullo tehdään raakaruokosokerista ja pahvipakkaus tehdään vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista.

Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Vatsaystävällinen ja sopii niin diabeetikoille kuin ketogeenistä ruokavaliota noudattaville.

Joten rinta rottingilla heti kokeilemaan ja ihastumaan todenteolla!


Vesi, makeutusaine (ksylitoli), nikotiiniamidi (B3-vitamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), natriumriboflaviini-5-fosfaatti (B2-
vitamiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), foolihappo ((6S)-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola Quatrefolic®), tiamiinimononitraatti (B1-vitamiini), luonnolinen persikka-, luumu- ja
vadelmanaromi, 5´-deoksiadenosyylikobalamiini (B12-vitamiini), metyylikobalamiini (B12-vitamiini), D-biotiini (B7-vitamiini).
Ingredienser:
Vatten, sötningsmedel (xylitol), nikotinamid (vitamin B3), surhetsreglerare (citronsyra), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), riboflavin 5-fosfatnatrium (B2-
vitamin), konserveringsmedel (kaliumsorbat), folsyra ((6S) -metyltetrahydrofolinsyra, glukosaminsalt Quatrefolic®), tiaminmononitrat (vitamin B1), naturlig persika, plommon och
hallonsmak, 5'-deoxyadenosylkobalamin (vitamin B12), metylkobalamin (vitamin B12), D-biotin (vitamin B7).

Päiväannos (4 suihkausta) sisältää/
daglig dos (4 puff) inkluderar:
Tiamiini (B1-vitamiini) - 0.55mg
Riboflaviini (B2-vitamiini) - 1.05mg
Niasiini (B3-vitamiini) - 8mg
B6-vitamiini - 2.8mg
Foolihappo (metyylifolaatti) (B9-vitamiini) - 200mcg
B12-vitamiini (adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini) - 100mcg
Biotiini (B7-vitamiini) - 50mcg
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) - 4.5mg

Pullosta saat 128 suihkausta. Innehåller 128 dos.

  • Alkuperä Iso-Britannia
  • EAN: 96191736
  • SKU: BETTER-96191736