Aurinkovoide lapsille, suojakerroin 50, 100 ml

Aurinkovoide lapsille, suojakerroin 50, 100 ml
29,95 €
( 299,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Minä suojelen sinua auringolta

“Niin lapsille kuin aikuisille. Hyvin levittyvä,merelläkin suojan antava. Miellyttävä tuoksu.”

- Sirkku“Turvallinen aurinkosuoja lapsille ja sopii hellävaraisen koostumuksensa vuoksi myös herkkäihoiselle aikuiselle.”

- Jonna

Yksityiskohdat

Biosolis Kids -aurinkovoiteen suojausteho koostuu täysin luonnollisista mineraalifilttereistä jotka takaavat korkean suojan (SK 50) ja suojaa lastasi kattavasti UVA- ja UVB-säteiltä.

Kasveista ja mineraaleista koostuva Biosolis-aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi BIOSOLIS –aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Ne on suunniteltu myös täyttämään seuraavat kriteerit:
• Vain luonnollisia mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita
• Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille
• Luonnollisten, terveyttä tukevien ainesosien käyttö

Tuote on: vegaaninen ja gluteeniton.
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: COSMEBIO

KÄYTTÖ:
Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä suihkuta vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Lisätiedot

 • EAN: 5425001841660
 • Ainesosat:
  INCI: 

  Brassica Campestris Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, C10-C18 Triglycerides, Sesamum Indicum Seed Oil*, Titanium  Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopherol, Aluminum hydroxide, Parfum, Citronella, Limogene, Linalool

  * = Ainesosat peräisin luomuviljelystä

  100% ainesosista ovat luonnosta peräisin.
  43.70% kaikista ainesosista on luomuviljeltyjä
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja, Lapsille
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen