Auringonhattu-uute, 50 g

Auringonhattu-uute, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Lentsu loitolle, käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Echinacea eli auringonhattu lievittää ylähengitysteiden haasteita, parantaa virtsateiden terveyttä ja vahvistaa vantterasti vastustuskykyä. Luonnollista vastustuskykyä nappaat siis kroppaasi auringonhatusta - tehokkaasti ja turvallisesti!

Tiesitkö, että jo vuosituhansia sitten Pohjois-Amerikan intiaanit tunsivat auringonhatun terveyttä edistävät vaikutukset? Nykyisin se on myös Euroopassa tunnettu ja paljon käytetty kasviuute - onneksi. Auringonhattu vahvistaa luonnollista vastustuskykyämme mm. lisäämällä puolustussolujen aktiivisuutta. Auringonhattu sopii kuuriluonteiseen käyttöön.

Bioteekin Auringonhatussa käytetään kahden sukulaiskasvin uutetta: punahatun (Echinaceae purpurea) sekä kaitapäivänhatun (Echinaceae angustifolia). Kaitapäivänhattu oli tasankointiaanien runsaasti käyttämä kasvi, kun taas Euroopassa on käytetty ja tutkittu enemmän punahattua. Molempia kutsutaan yleisnimellä auringonhattu.

Annostus:
15–30 tippaa vedellä laimennettuna 2-5 kertaa päivässä. Annostusta voi hetkellisesti lisätä 2–3 -kertaiseksi. Käytetään enintään kuuden viikon kuureina.

1 ml = 30 tippaa.

Ulkoisesti pari tippaa haavaan useita kertoja päivässä.

Käyttörajoituksia:
Varmuussyistä auringonhattuvalmisteita ei suositella autoimmuuni-sairauksista kärsiville eikä leukemiapotilaille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Ethän mene ylittämään suositeltua annostusmäärää, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6413620150507
 • Ainesosat: Ainesosat/ 1–5 ml:
  Auringonhatun (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia)
  vesi-etanoli -uute
  vastaa kuivattua Echinacea-kasvia 225–1125 mg
  Alkoholipitoisuus 52 til-%v
  Vaikuttavat aineet:
  Kahvihappojohdannaiset (mm. ekinakosidi, sikoriinihappo)
  Flavonoidit (mm. luteoliini, kämferoli, kversetiini ja apigeniini)
  Haihtuvat öljyt (mono- ja seskviterpeeneitä, mm. myrseeni ja farneseeni)
  Polysakkaridit, polyasetyleenit ja alkamidit
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Flunssa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen