Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex, 32 g

50 kapselia
Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex, 32 g
50 kapselia
17,50 €
( 546,88 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Vahvuutta ja vastustuskykyä luonnon antimista!

Yksityiskohdat

Terranovan huippulaadukkaista ja luonnollisista aineksista valmistettu Astragalus, Mustaselja & Valkosipuli Complex -ravintolisä vahvistaa yleistä immuunipuolustusta esimerkiksi flunssakauden aikana ja tasapainottaa suoliston häiriintynyttä bakteerikantaa.

Se on kehitetty tukemaan kehon luontaista vastustuskykyä mikrobeja vastaan muun muassa suolistossa ja limakalvoilla. Sen sisältämät kasvien tehoaineet tehostavat sekä synnynnäistä, että opittua immuniteettia ja auttavat kehoa toipumaan nopeammin infektion aiheuttamasta heikkoudesta.

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Astragaluksen juuri – Astragaluksen juurta on käytetty jo pitkään perinnerohdoksena vastustuskyvyn lisäämiseen. Nykyisin tutkimukset tukevat sitä, että se todellakin tehostaa valkosolujen toimintaa ja interferonin tuotantoa.

Mustaseljan marja – Mustaseljan marjoilla on havaittu immuniteettia tukevia vaikutuksia erityisesti influenssan yhteydessä. Siksi mustaselja on erityisen suosittu kasvi kun halutaan tehostaa kehon immuniteettia. Marjojen flavonoidisisältö on erityisen ihanteellinen tähän tarkoitukseen.

Valkosipuli – Valkosipulin rikkiyhdisteet pystyvät tuhoamaan useita erilaisia bakteereja ja muita mikrobeja. Valkosipulin säännöllinen käyttö tehostaa kehon synnynnäistä puolustusmekanismia.

Oliivinlehti – Tutkimukset osoittavat, että oliivin lehden sisältämillä yhdisteillä on huomattava immuniteettia lisäävä vaikutus, joka suojaa kehoa bakteereilta, hiivoilta ja viruksilta. Oliivinlehti on myös erittäin hyvä antioksidanttiyhdisteiden lähde.

Mahonian juuri – Mahonian juuri sisältää monia yhdisteitä, jotka pystyvät estämään patogeenisten mikrobien kasvua. Kasvin tehoaineet auttavat kehoa toipumaan nopeammin infektion aiheuttamasta heikkoudesta.

Mustaseljan kukka – Mustaseljan kukan sisältämät flavonoidit ja fenoliset yhdisteet voivat auttaa kehoa toipumaan nopeammin flunssan aiheuttamista oireista. Mustaseljan kukka lisää aineenvaihduntaa keuhkoputkissa, joka voi edesauttaa virusten poistumista elimistöstä.

Maitakesieni – Maitake sisältää betaglukaaneja ja polysakkarideja, joilla on todettu olevan immuniteettia tehostavia vaikutuksia. Vaikka näitä betaglukaaneja on myös muissa sienissä ja kasveissa, maitakesienen betaglukaaneja on tutkittu tähän asti kaikkein eniten.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Riisinlese sisältää monia ainesosia, jotka tukevat elimistön immuniteettia..

Cayennepippuri – Cayennepippurilla on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen lisäksi se tukee sinusonteloiden terveyttä. Cayenne lisää hikoilua, joka voi olla hyödyllistä silloin kun immuniteetti on rasituksen alaisena.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
 • EAN: 5060203791773
 • Ainesosat: Ainesosat ja ravintosisältö/ 2 kasviskapselia:
  MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg
  Astragalusjuurijauhe 350 mg
  Mustaseljan marja (tuorepakastekuivattu) 150 mg
  Valkosipuli (luomu, tuorepakastekuivattu) 125 mg
  Oliivinlehti (tuorepakastekuivattu) 75 mg
  Mahonian juuri 50 mg
  Mustaseljankukka (tuorepakastekuivattu) 25 mg
  Maitakesieni (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
  Stabiloitu riisinlese 15 mg
  Cayennepippuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 10 mg
  Lehtikuusen arabinogalaktaani 225 mg

  EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen