Astianpesuneste, kamomilla, Essential, 1000 ml

Astianpesuneste, kamomilla, Essential, 1000 ml
7,99 €
( 7,99 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Ecover Essential -käsitiskiaine on ystävällinen iholle ja ympäristölle!

Yksityiskohdat

Tiskivuorikiipeilijän paras kaveri on tämä Ecover-sarjan upouusi käsitiskiaine, joka on ystävällinen niin iholle kuin ympäristöllekin!

Ecover-sarjan biohajoava astianpesuaine on mainio kumppani - vaikkapa mökillekin mukaan! Käsitiskiin tarkoitettu, nestemäinen Ecover-astianpesuaine on riittoisa ja fiksu valinta. Testaa ja ihastu itsekin!

Uudesta Ecocert-sertifioitudusta, ainoastaan luonnollisia hajusteita sisältävästä Ecover Essential käsitiskiaineesta riittää 1 puristus (3ml) 5 litraan vettä.

Ecover Essential- sarja on Ecocert-sertifioitu ja sitä on saatavilla ainoastaan erityisliikkeistä ja luontaistuotekaupoista - marketeissä myydään Ecoverin raaka-aineiltaan "kovempaa linjaa".

Ecover Essential -sarjan kaikissa tuotteissa on Ecocert-merkki, joka takaa:
- että tuote on vähintään 95% luonnollinen. Suurin osa tuotteistamme yltää yli 99%:iin;
- että ympäristöystävälliset menetelmät kattavat koko tuotantoprosessin;
- että pakkaukset ovat kierrätettäviä. Meille tämä ei ole ongelma, koska pullomme on valmistettu 25% kierrätysmuovista ja 75% sokeriruo’osta valmistetusta muovista.

Ecocert-sertifioinnissa ei tarkasteta pelkästään tuotteen sisältöä, vaan myös sen valmistustapa – mikä on hyvin tärkeä juttu ympäristönkin kannalta.
Vegaaninen valinta.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533408942
  • Ainesosat: 5-15%: ionittomat tensidit; <5%: anioniset tensidit, hajuste (limonene), maitohappo; muut: vesi, natriumsitraatti, lauryylilaktaatti, Chamomilla Recutita Kukkauute, Calendula Officinalis Kukkauute
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen