Astianpesuaine, Zero, 500 ml

Astianpesuaine, Zero, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava hajusteeton
Tiskivuorikiipeilijän ansiokas apuri!

Yksityiskohdat

Ecover Zero on erittäin tehokas hajusteeton ja hellävarainen astianpesuaine, jolla saat putipuhtaiksi myös rasvaiset astiat! Koostumukseltaan uudistunut Ecover -astianpesuaine on parempi valinta ympäristölle ja sinulle!

Ecover on aloittanut sokeriruokoon pohjautuvan "Green Plastic" -pakkauksen käytön nestemäisissä tuotteissaan. Pakkausuudistuksen myötä yrityksen hiilijalanjälki on pienentynyt huomattavasti. Ecover on toistaiseksi ainoa pesuaineita valmistava yritys maailmassa, joka käyttää tätä uutta, kasvipohjaista, ekologista pakkausta tuotteissaan.

Suositeltu annostus / 5 litraa astianpesuvettä
- ei kovin likainen tiski: 4 ml astianpesuainetta
- likainen tiski: 8 ml astianpesuainetta

Ecover on belgialainen ekologisiin pesuaineisiin erikoistunut yritys. Luontoystävällisyyden lisäksi Ecover-pesuaineet ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita. Ecoverilta löydät kaiken tarvittavan kodin pintojen, astioiden ja pyykin puhdistukseen, sekä hieman muutakin.

Ecoverin tehdas Belgiassa on rakennettu ekologisista materiaaleista ja pitää sisällään muun muassa tehokkaan kierrätysjärjestelmän, jotta tuotteiden valmistuskin kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533400816
  • Ainesosat: Vesi > 30 %, anioniset ja ionittomat pinta-aktiiviset aineet 5-15 %, maitohappo < 5 %, sitraatti.
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Käsitiskiaine
  • Ominaisuudet: biohajoava, hajusteeton