Anustappi, lyhyt

Anustappi, lyhyt

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Yksityiskohdat

TeaTiamo -sarjan esteettiset Arctic anal -anustapit ovat valmistettu Rovaniemellä käsityönä, kotimaisesta koivupuusta. Kemikaaliton, katsetta ja käyttöä kestävä elämänkumppani tuo piristystä itsellisiinkin seksihetkiin.

Anustappi on turvallinen ja terveellinen vaihtoehto synteettisille versioille. Useat markkinoilla olevat seksilelut sisältävät paljon materiaaleja, jotka ovat myrkyllisiä ja aiheuttavat allergisia reaktioita.

Tämä versio on on hieman paksumpi ja lyhyempi, pituudeltaan 12cm ja paksuimmillaan 4,8cm

Hyvin pidettynä TeaTiamo -sarjan koivutappi on elinikäinen kumppani. Jokainen tappi on täysin yksilöllinen, koska jokainen puu ja puunsyy on yksilöllinen. Ei ole olemassa kahta samanlaista - kuin ei myöskään kahta samanlaista käyttäjää!

TeaTiamon tuotteet voidaan jättää esille myös esteettisyytensä vuoksi. Muoto on aerodynaaminen. Suosittelemme uniikkeja TeaTiamo-tuotteita ihmisille, jotka arvostavat suomalaista muotoilua, kestävyyttä, luonnollisuutta ja korkeaa laatua. Eikä olekaan ihme, että TeaTiamo-dildoja ostetaan runsain määrin esimerkiksi lahjoiksi tupareihin, häihin- ja myös toki huumorilahjoiksi.

Pinnoite on testattu ja tutkittu sellaiseksi, että se kestää aikaa ja kulutusta. Pinnoite tekee puun pinnalle kauniin lasimaisen kerroksen ja näin tuotetta voi käyttää kaikkien vartaloöljyjen ja liukuvoiteiden kanssa. Puu on materiaalina kova, mutta eri puulajit resonoivat energiaa mm. koivu symboloi uutta alkua, akaasia symboloi rohkeutta ja puhtautta.

Mutta aivan ehdottomasti korkealaatuiset dildot ovat iso ilo myös itselle!

Lue lisää TeaTiamon tarinasta blogistamme
Tahdotko vipinää vällyjen väliin? Lue lisää toisesta kirjoituksestamme

NÄIN TILAAT TEATIAMO-TUOTTEITA RUOHONJUUREN VERKKOKAUPASTA:

  • Tilauksesi toimitetaan sinulle suoraan TeaTiamolta erillisellä toimituksella.
  • Tilatessasi samalla Ruohonjuuren verkkokaupan tuotteita, tilauksesi toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä
  • TeaTiamo -tuotteet ovat tilattavissa ainoastaan verkkokaupastamme. Toistaiseksi tuotteet eivät ole myynnissä kivijalkamyymälöissämme.
  • Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä TeaTiamon asiakaspalveluun: teatiamofin@gmail.com. Samoin, jos haluat palauttaa tai reklamoida tilaamastasi TeaTiamo - tuotteesta, otathan yhteyttä heidän asiakaspalveluun.
  • Huom. Jos haluat tilauksesi noudolla Kampin myymälästämme, TeaTiamo toimittaa tuotteet myymälään. Tällöin noudon käsittely-/toimitusaika on hiukan tavallista pidempi. Laitamme sinulle viestiä/sähköpostia, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lisätiedot

  • EAN: 789457
  • Ainesosat:

    Materiaali: läpivärjätty, puristettu koivuviilu (CWP). Pinnoite on Mipa 2K-HS-Klarlack CC 9 korkeakiiltoista ja myrkytöntä akryylilakkaa. Puunpinta on kokonaan suljettu, joten se kestää hyvin kulutusta.

  • Alkuperämaa: Suomi