Ananda antix gentle toner, 100 ml

Ananda antix gentle toner, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Herkän ihon rauhoittava ja ihoa vahvistava kasvovesi!

Yksityiskohdat

Ravinteikas kasvovesi rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ihoa! Ananda kasvovedessä premiumlaatuiset kasviuutteet sekoittuvat ikiaikaiseen Waiweran arteesiseen, mineraalirikkaaseen lähdeveteen, joka pulppuaa syvältä Uuden Seelannin maaperästä. Omega- ja antioksidanttipitoinen vadelman siemenöljy auttaa ylläpitämään rasvatasapainoa ja vähentämään kosteuden haihtumista. Aloe vera ja rohtosalkoruusu rauhoittavat ihoärsytyksiä ja stressaantunutta ihoa. Mamaku mustasaniainen edesauttaa uusien solujen muodostumista ja pitää huolta solujen terveydestä. Pakattu kätevään ja helppokäyttöiseen suihkepulloon!

Kauneuden elementit:

Waiweran arteesinen vesi – Luonnollisesti mineraalirikas lähdevesi sisältää lukuisista hyödyllisiä mineraaleja.
Mamaku mustasaniainen – Bioaktiivinen uusi-seelantilainen kasvi, joka auttaa kiinteyttämään ihoa sekä suojaamaan ja edesauttamaan uusien solujen muodostumista.
Vadelman siemenöljy – Välttämättömiä rasvahappoja sekä E- ja A-vitamiineja sisältävä öljy edesauttaa ihoa säilyttämään elastisuutensa.

Käyttö:

Suihkuta runsaasti kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle useita kertoja päivässä tai kun tunnet ihon kaipaavan kosteusbuustia tai helpotusta ympäristön kuormitukselta. Voi käyttää myös meikin päälle. Sopii erinomaisesti kuivalle, ärtyneelle ja auringonpolttamalle iholle sekä herkkäihoisille (dermatologisesti testattu ja hyväksytty). Sopii vegaaneille.

Sertifikaatit:

Asure Quality
UK Vegetarian Society
BioGro luomusertifikaatti
Kierrätettävä lasipullo. 100% biohajoava pahvipakkaus.

Lisätiedot

  • EAN: 9421900569892
  • Ainesosat: Inci: Aqua (Waiwera® artesian water), aloe barbadensis (aloe vera leaf extract*), cyathea medullaris (mamaku black fern leaf extract), gluconolactone, sodium benzoate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, bisobolol, althaea officinalis (marshmallow extract), rubus idaeus (raspberry extract), rosa damasca (Bulgarian rose oil*) * Certified Organic Component ★ Dermatologically approved for sensitive skin. Independent laboratory study, 50 women with sensitive skin, New York
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen