Ananas-savi suuhuuhde, 100ml, 100 ml

Ananas-savi suuhuuhde, 100ml, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Raikkaan hegityksen takaaja.

Yksityiskohdat

Suun ja hampaiden hygienian ja suun limakalvoilla esiintyvien tulehdusten lievittämiseen sekä eliminoimaan pahanhajuista hengitystä. Tuote ei sisällä makeutusaineita, lisäaineita, väriaineita, kemikaaleja tai fluoria.

Vaikuttavat aineet: vihreä savi, hopeavesi, ananas, kehäkukka- ja rataniauute ja aidot eteeriset öljyt. Käyttöohje: Purskuttelu suussa, tuotetta ei saa niellä. Keskimääräinen huuhteluaika noin 20-30 sek. Annostelu: Kevythuuhtelussa 5ml suuhuuhdetta 40 ml vettä, medium-huuhtelu 5-10 ml suuhuuhdetta 30 ml vettä.

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi-tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, anti-allergeeninen ihonhoitosarja, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojen ihonhoitosarja.

Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:
- BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
- DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki
- Vegan OK – vegaanituotteen merkki

Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: Mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Lisätiedot

 • EAN: 8018968019769
 • Ainesosat: INCI: Glycerin, Alcohol (organic), Aqua, Ananas Sativus fruit extract (bio), Commiphora Myrrha gum extract, Salvia Officinalis extract (bio), Mentha Piperita extract (bio), Krameria Triandra root extract, Calendula Officinalis flower extract (bio), Aroma*, Solum fullonum, Silver***.

  Luonnollinen aroma on kompositio: Eucaliptusta**, Piparminttua**, Tähtianista ja Neilikkaa**.
  ** Eteeristen öljyjen luonnolliset komponentit: Limonene – Eugenol
  *** Vihreässä savessa esiintyvä hivenaine.
 • Alkuperämaa: Italia
 • Tuotetyyppi: Suuvedet
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen