Amla-hiusöljy, 100 ml

Amla-hiusöljy, 100 ml
16,95 €
( 169,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hiusten ohenemista ehkäisevä ayurvedinen hiusöljy.

"Amla-hiusöljy on loistava tuote! Se sai hiukseni elinvoimaisemmiksio ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Elottoman oloiset hiukseni tuntuivat vahvemmilta ja tuuheammilta, hiusten pesukerrat vähenivät (hiukset tuntuivat puhtaammilta pidempään) ja Amla-hiusöljy helpotti myös päänahkani kutinaa. Tätä hiusöljyä on helppo leivittää päänahkaan ja sen teho on melkeinpä ihmeellinen! Ja bonuksena. öljyn tuoksu on melkeinpä taivaallinen! Suosittelen testaamaan!"

- Ciia

“Vahvistava ja hoitava, sekä huumaavan tuoksuinen ylellinen öljy hoitamaan talven kuivattamaa kuontaloa. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja kiiltävät ja todellisen hemmotteluhoidon saa, kun levittää yöksi hiuksiin ja aamulla pesee hiukset puhtaiksi. ”

- Jonna

“Täydellinen hiuksia ja hiuspohjaa hellivä öljy jonka tuoksu hurmaa kerta toisensa jälkeen!”

- Krista

“Hurmaavan tuoksuinen öljy vahvistamaan omia hentoja hiuksiani. Pipetti tosi näppärä öljyn levittämiseen.”

- Johanna

Yksityiskohdat

Ennaltaehkäisee hiusten ohenemista ja antaa hiuksille uutta elinvoimaa. Amla, bhringaraj ja brahmi ehkäisevät hiuspohjan tulehduksia sekä hiusten ennenaikaista ohenemista. Amla tekee hiuksista ilmavat, tuuheat ja kiiltävät. Agarmotha säätelee hiuspohjan rasvoittuvuutta ja lodhra, tulsi sekä neem pitävät sen raikkaana ja ennaltaehkäisevät hilseen muodostumista. Auringonkukkaöljy-, seesami- ja manteliöljy ravitsevat ja vahvistavat hiuksia.

Khadin amla-hiusöljy valittiin Ruohonjuuren parhaaksi hiustuotteeksi vuonna 2016! "Ylellisen tuntuinen amla-hiusöljy tekee hiuksista ilmavat, tuuheat ja kiiltävät. Se ennaltaehkäisee hiusten ohenemista ja antaa hiuksille uutta elinvoimaa."

KÄYTTÖ: Hiero hiuspohja lävitse huolellisesti ja levitä loppu öljy käsistä kaikkialle hiuksiin. Anna vaikuttaa 30min tai yön yli. Hiusten kietominen lämpimään pyyhkeeseen tehostaa vaikutusta.

Luonnonkosmetiikkasertifiointi: BDIH

Lisätiedot

  • EAN: 4260378040428,8906020510210
  • Ainesosat: INGREDIENTS / INCI:

    Helianthus Annuus (Sunflower Oil) · Emblica Officinalis (Amla) · Eclipta Alba (Bringaraj) · Bacopa monniera (Brahmi) · Cyperus rotundus (Nagarmootha) · Symplocos racemosa (Lodhra) · Ocimum sanctum (Tulsi) · Azadirachta indica (Neem) · Sesamum indicum (Sesame) · Cinnamomum camphora (Camphor) · Lawsonia inermis (Henna) · Prunus Amygdalus Dulcis (Almond Oil) · Tocopherol (Vitamin E)
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hiusöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen