AmbroGreens - 30 annosta, 210g , 210 g

AmbroGreens - 30 annosta, 210g , 210 g
44,95 €
( 214,05 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Herkullista vihervoimaa jaksamisen tueksi!

Yksityiskohdat

Voiko terveellisten elämäntapojen ja hyvää tekevien ruokailutottumuksien ylläpito olla enää helpompaa!? Tässä vastaus kiireen keskelle ja arjen tohinoihin, aidosti herkullinen 'juotava salaatti'!

Moni tietää kyllä, että runsaasti lehtivihreää sisältävät kasvikset ja antioksidantteja pursuavat marjat boostaavat jaksamista ja terhakoittavat virtavietereitä mielin määrin, mutta silti tuntuu että arjessa ja kiireessä ei aikaa tai jaksamista meinaa riittää niiden valmistukseen ja kurkusta alas saakka saamiseen. Tähän hätään kiilaa tämä muikean mojova ja aidosti herkullinen viherkimara supermarjoja ja vihreitä.

Kimarassa komeileva huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä! Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Verrattoman voimapulverin sisältämä chlorella on ravinnerikas ja klorofyllipitoinen vihreä makeanveden luomulevä, joka on hyväksi kehon happo-emästasapainolle, lisää vastustuskykyä ja puhdistaa kehosta kuona-aineita tehokkaasti ja turvallisesti.

Tämän tuotteen sisältämä nokkonen on rautapitoinen luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Komeileepa tässä tuotteessa myös maanmainio karpalo, jolla on havaittu suotuisia vaikutuksia virtsateiden infektioita vastaan. Lisäksi kimarassa on myös maanmainio mustikka, joka on luonnon oma antioksidanttipommi, joka ylläpitää mm. silmien terveyttä. Mustikka tukee terhakkaasti myös verisuonten normaalia toimintaa.

Ja vielä mainittakoon elinvoimaa pullollaan oleva tyrni, jota myös seoksesta löytyy ja jolla on hyväksi havaittuja vaikutuksia ihon kuntoon ja immuniteetin buustaamiseksi.

Kaiken kruunaa lempeän raikas omena ja stevia, jotka nivovat kaikki uljaat ainekset yhteen harmooniseksi ja maukkaaksi makuelämyksesi.

Sujauta veteen tai muuhun lempijuomaasi ja huomaa terhakoittava teho!

Lisätiedot

  • EAN: 6430056180168
  • Ainesosat: Omenajauhe Nokkosenlehtijauhe Pinaattijauhe Karpalojauhe Chlorellajauhe Spirulina Mustikkajauhe Tyrnijauhe Mustaherukkajauhe Luontaiset aromit Stevia (stevioliglykoksidi)
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Viherjauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen