Amaranttijauho, 350 g

Amaranttijauho, 350 g
6,35 €
( 18,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ravinteikas valinta gluteenittomaan leivontaan.

Yksityiskohdat

Luontaisesti gluteeniton täysjyväinen jauho amarantista. Kaikenlaiseen leivontaan ja vaikkapa kasvismunakasta sakeuttamaan. Sisältää runsaasti proteiineja ja amarantissa on korkea kuitupitoisuus. Maku on hieman paahteisen pähkinäinen - sanalla sanoen todella miellyttävä. Kokeile ja innostu itsekkin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4038507003039
 • Ainesosat: Ainesosat: Amaranttijauho* . *=luomulaatuinen.

  Ravintoarvo per 100g:
  Energiaa 365 kcal (1529 kJ)
  Rasvaa 8,8 g (josta tyydyttynyttä 2,26g)
  Hiilihydraatteja 56,8 g (josta sokereita 1,52 g)
  Ravintokuitua 15,5 g
  Proteiinia 14,6 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Amarantti
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen