Aloe-juoma, sitruuna, 250 ml

Aloe-juoma, sitruuna, 250 ml
2,45 €
( 9,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu reilu

Sitruunaisella aloe vera -juomalla hyvää keholle ja mielelle!

Yksityiskohdat

Tässäpä raikas ja herkullinen, runsaasti hedelmälihaa sisältävä ja sitruunalla sipaistu aloe vera -juoma, joka uudistaa ja antaa lisää elinvoimaa! Tiesitkö, että aloe veralla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia? Aloe vera on mm. hyväksi ihon terveydelle, se edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia, virkistää, puhdistaa ja nesteyttää elimistöä. Kokeile ja huomaa terhakoittavat vaikutukset ihan itse!

Tämän herkullisen luomujuoman sisältämä aloe vera on peräisin pientilalta Etelä-Espanjasta ja sen tuotannon aikaiset ilmastopäästöt on hyvitetty. Lisäksi juoma on Fair for Life -sertifioitu Reilun kaupan tuote.

Säilytäthän juoman kuivassa ja viileässä, avaamisen jälkeen jääkaapissa (2°C – 6°C). Tämä hedelmälihaa pursuava juoma on parhaimmillaan juuri avattuna, nautiskele siis pian avaamisen jälkeen!

Karma-tuoteperheen laadukkaat tuotteet ovat paitsi herkullisia, myös 100% luomua ja lisäaineettomia. Tämä tuotemerkki toimii Reilun kaupan arvojen mukaisesti, on sosiaalisesti vastuullinen sekä 100% hiilikompensoitu. Kulauta siis kurkkuusi aimo annos hyvää karmaa!

Lisätiedot

 • EAN: 3760192492126,3760192499637
 • Ainesosat:

  Vesi, Aloe Vera Espanjasta (20%) *, vaalea ruokosokeri Brasiliasta *, sitruunamehu-uute (1,5%) *, sitruunamehu (0,6%) *, sitruuna-aromi *.

  * = Luomu

 • Nutrition Info:

  Ravintosisältö / 100 ml 

  Energiaa 72 kJ / 17 kcal
  Rasvaa 0 g
  - josta tyydyttynyttä 0 g
  Hiilihydraatteja 4 g
  - joista sokereita 3,5 g
  Proteiinia 0,2 g
  Suolaa 0 g

 • Alkuperämaa: Ranska
 • Tuotetyyppi: Aloe vera
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu, reilu