Aloe-juoma, mango-omena, 330 ml

Aloe-juoma, mango-omena, 330 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
100% aloe veran saantisuosituksista muutamalla kulautuksella herkkujuomaa!

Yksityiskohdat

"Omena, mango ja aloe vera. Kukapa ei näiden yhdistelmästä pitäisi! Tölkki käteen ja huulille! Täyttä luonnon kamaa, ei lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Aloe veran nautit puristettuna mehuna, et paloina.

Tämä juoma kattaa 100% päivän aloe veran saantisuosituksista.

Aloe vera sisältää yli 200 vaikuttavaa ravintoainetta, mm. tärkeitä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja entsyymejä. Aloe veralla on tutkitusti useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Aloe vera edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia ja on hyväksi iholle. Näiden hyötyjen lisäksi aloe vera sekä puhdistaa ja nesteyttää elimistöä.

Tiedäthän, että aloe veran nauttiminen ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. "

Lisätiedot

  • EAN: 5060403010063
  • Ainesosat: "Aloe Vera (35%), appelsiinimehu (20%), Mango-mehu, hedelmäuute, sitruunamehu, C-vitamiini, vesi.
  • Nutrition Info:
    Ravitsemustiedot (Per 100ml annos) Energia: 100kJ / 24kcal Rasva: 0g Rasva, joka kyllästyy: 0 g Hiilihydraatti: 5,9 g Hiilihydraatti, josta sokereita: 5,7 g Kuitu: 0g Proteiini: 0 g Suola: 0 g C-vitamiini: 12 mg (15% RI)"
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen