Alkaline Herbs -yogitee, 35.7 g

Alkaline Herbs -yogitee, 35.7 g
4,99 €
( 139,78 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kroppaa tasapainottava Alkaline Herbs -yogitee tekee hyvää myös ruuansulatukselle!

Yksityiskohdat

Alkaline Herbs -nimeä kantava yogitee on kroppaa tasapainottava sekoitus luomuIaatuisia yrttejä: sitruunaruohoa, voikukkaa, nokkosta, minttua, vadelmanlehteä, fenkolia ja laventelia.

Hyvinvointiasi monipuolisesti buustaavaa, vihreiden voimantuojien avulla kehoa emäksisöivää tee-elämystä on mukava nauttia vaikkapa aterian jälkeen tai ruoka-aikojen välillä.

Herkulliselta maistuva teesekoitus saa hymyn huulillesi ja tuppaa hyvinvointisi kukoistukseen!

Yogi Tea -sarjan Alkaline Herbs -yrttiteen sisältämä, prebioottinakin toimiva voikukanjuuri tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia.  Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.

Mahtiteen sisältämä nokkonen puolestaan  edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa!

Testaa ja tykästy toden teolla!

Lisätiedot

  • EAN: 4012824404281
  • Ainesosat:

    Sitruunaruoho*, sitruunamelissa*, voikukka*, nokkonen*, viherminttu*, vadelmanlehti*, laventelinkukka*, fenkoli*, porkkana*, lehmuksenkukka*, alfalfa*, persilja*

    * = Luomulaatua

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Yrttitee, Yrttiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen