AlfaLipoiini, vahva

120 kapselia
AlfaLipoiini, vahva
120 kapselia
36,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Sinun puolellasi taistelussa ikääntymistä vastaan

Yksityiskohdat

Alfalipoiinihapon käyttö ravintolisänä on viime vuosina tullut yhä suositummaksi – eikä aiheetta, sillä se on hyvin monipuolinen, eräänlainen vitamiinin ja rasvahapon välimuoto. Se on yhtä aikaa rasva- ja vesiliukoinen ja kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin.

Elimistö muodostaa itse alfalipoiinihappoa, mutta vain välttämättömimpiin solutoimintoihin. Ravinnosta sitä saa häviävän vähän. Lisäksi sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä.

Alfalipoiinihappo sopii erityisesti ikääntyville ja urheilijoille, mutta myös kaikille nykyajan hektisen elämänrytmin rasittamille. Fiksu valinta parantamaan energiatasoa ja neurologisia toimintoja. L-karnitiini vaikuttaa myös seksuaalisiin toimintoihin ja hormonitoimintaan.

Bioteekin Vahva Alfalipoiini sopii hitaasti liukenevana tablettina myös herkkämahaisille.

Annostus:
1–2 kapselia päivässä; niellään kokonaisina runsaan veden kera. Herkkävatsaisille suositellaan valmisteen ottamista ruokailun yhteydessä. Sopii jatkuvaan käyttöön.

Käyttörajoituksia:
Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville äideille eikä lapsille.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 120 kapselia
 • EAN: 6413620139120
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Alfalipoiinihappo
  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa)
  Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi)

  Vaikuttavat aineet 1 tabl. / 2 tabl.
  Alfalipoiinihappo 250 mg / 500 mg
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Alfalipoiini
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon