Alfalfa-retiisi-fenkolisekoitus (Fitness mix), 150 g

Alfalfa-retiisi-fenkolisekoitus (Fitness mix), 150 g
8,65 €
( 57,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ainutlaatuinen siemensekoitus idätykseen!

Yksityiskohdat

Herkullinen siemensekoitus alfalfa-retiisi-fenkolinsiemenistä. Oikein oivallinen siemenmix idätykseen. Idätyksen jälkeen voit nauttia näistä sellaisenaan. Sopivat myös erinomaisesti omelettiin ja pastan sekaan.

Valmistus:

Liotus 6-8 tuntia ja idätysaika 5-6 päivää.

Tämän sekoituksen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 3465511135158
  • Ainesosat: Ainesosat: 75% alfa-alfa*, 15% retiisi*, 10% fenkoli*. *= Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Idätys, Muut siemenet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen