Aktiiviset folaatti-tipat (B9-vitamiini)

400 tippaa/pullo.
Aktiiviset folaatti-tipat (B9-vitamiini)
400 tippaa/pullo.
36,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Sadan päivän satsi tehotippoja, terveytesi tueksi.

Yksityiskohdat

Biomedin Aktiiviset folaattitipat (B9-vitamiinitipat) ovat luonnollisesti aktiivisessa ja erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa - Sinun terveytesi tueksi.Quatrefolic® on puhdas stabiili kiteinen muoto luonnossa esiintyvästä folaatista. Nämä korkealaatuiset folaattitipat ovat todella riittoisa valinta, yhdessä pullossa noin sadan päivän annos folaattia varsin helppokäyttöisessä muodossa. (Pullossa noin 400 tippaa.)

Aktiivinen folaatti (tai 5-MTHF) on folaatin luonnollinen muoto, jota on luonnossa esimerkiksi vihreissä vihanneksissa kuten parsakaalissa, persilijassa, lehtikaalissa, salaatiss ja pinaatissa. Kannattaa muistaa, että nämä folaattirikkaat kasvikset on syytä käyttää raakana ja mahdollisimman tuoreena, sillä vihannesten keittäminen tuhoaa huimat 95 % niiden sisältämästä folaatista.

Folaatti tukee metylaatiota, se edistää punasten verisolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Se on tärkeä myös immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle.

Folaattia suositellaan käytettäväksi etenkin silloin, kun suunnitellaan raskautta sekä erityisesti raskauden alkuvaiheessa, sillä se edistää raskauden aikaista kudosten kasvua.

Biomedin folaattitipat ovat helppokäyttöinen, nestemäinen ja hyvin imeytyvä muoto terveydelle tärkeästä ravintoaineesta. Tuotteen sisältämä Quatrefolic® on pisimmälle kehitelty folaatin muoto, jonka keho käyttää tehokkaasti hyödyksi. Se on myös erittäin turvallinen käyttää.

Biomedin folaattitipat soveltuvat oikein oivallisesti myös heille, joilla on vaikeuksia niellä tabletteja tai kapseleita - esimerkiksi lapsille ja vanhuksille tai heille, joilla on ruoansulatuskanavan imeytymishäiriöitä.

Pullossa noin 400 tippaa.

Folaattitippojen annostus:
Neljä tippaa päivittäin veteen sekoitettuna tai ruoan kanssa tai ammattilaisen ohjeen mukaan.

Kyseessä on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton tuote, joka mitä mainioimmin sopii myös vegaaneille ja raskauden aikana nautittavaksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän sen, että mainioinkaan ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 400 tippaa/pullo.
  • EAN: 6417152000217
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Puhdistettu vesi, folaatti ( Quatrefolic® [(6S) -5-Methyltetrahydrofolic happo glukosamiinisuola]), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruunahappo.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: B-vitamiini
  • Ominaisuudet: vegaaninen