Aktiiviset B-Complex tipat

Aktiiviset B-Complex tipat
31,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Huipputehokas B-vitamiinikimara hyvinvointisi tueksi!

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi varsinainen tehopakkaus! Biomedin Aktiivinen B-Complex sisältää metabolisesti aktiivisia B-vitamiinin muotoja, joiden imeytyminen on parasta mahdollista.

Aktiivinen B-Complex on nestemäinen, varsin helppokäyttöinen B-vitamiiniyhdistelmä, joka sisältää ylivoimaisesti parhaiten imeytyvät B-vitamiinit luonnollisina aktiivisina muotoina.

Aktiivinen B-Complex sisältää metyylifolaattia(5-MTHF), joka on folaatin luonnollinen muoto. Quatrefolic® on puhdas stabiilikiteinen muoto luonnossa esiintyvästä folaatista.Folaattia saa erityisesti tuoreista raaoista vihreistä vihanneksista, joissa se on aktiivisessa muodossa ja elimistön käytettävissä.

B-vitamiinit ovat tärkeitä terveen hermoston toiminnalle sekä hormonien tuotannossa.

B-vitamiinit tukevat verenkierto- ja immuunijärjestelmää sekä auttavat ylläpitämään ihon, hiusten ja silmien terveyttä

B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Aktiiviset B-Complex tipat ovat uutettu mahdollisimman yksinkertaiseen puhdistettuun vesipohjaan.

Käyttöohjeet:
12 tippaa päivässä veteen sekoitettuna ruuan kanssa tai suoraan kielen alle tai lääkärin ohjeen mukaan. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tämä tuote soveltuu mitä mainioimmin kasvissyöjille ja vegaaneille. Säilytettävä kuivassa ja alle 25 °C:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Tiedäthän sen, että mainioinkaan ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000200
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, tiamiini, B6-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, natriumbikarbonaatti, riboflaviini , natriumkarbonaatti, folaatti, B12-vitamiini. Päiväannos (12 tippaa) sisältää: Tiamiini 10 mg (909 %*), ribo-flaviini 1,4 mg (100 %*), niasiini 10 mg NE (63 %*),B6-vitamiini 10 mg (714 %*), pantoteenihappo 2,3 mg (38 %*), folaatti 100 µg (50 %*), B12-vitamiini 10 µg (400 %*).
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: B-vitamiini
  • Ominaisuudet: vegaaninen