Agavesiirappi, karamelli, 350 g

Agavesiirappi, karamelli, 350 g
7,75 €
( 22,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Karamellinen jälkiruokien kruunaaja!

Yksityiskohdat

Väliamerikkalaisesta trooppisesta Agave-kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine, jossa on alhainen glykeeminen indeksi. Agave ei ole ainoastaan hyvän makuinen, vaan se on luonnollinen ja parempi vaihtoehto valkaistulle sokerille. Karamellisen vivahteen tuo luomulaatuinen karamellisiirappi (20 %). Erinomainen sokerinkorvike leivonnassa, smoothieissa ja muissa juomissa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei agavekaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 503272231344,5032722313446
 • Ainesosat: Ainesosat: Agave Siirappi*(80%), Caramel siirappi*(20%). *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energia 1276 kJ/300 kCal
  Rasva <0,1 g
  mistä tyydyttyneitä <0,1 g
  Hiilihydraatti 75 g
  mistä sokereita 75 g
  Kuitu <0,1g
  Proteiini <0,1 g
  Suola <0,1 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Siirapit
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen