After shave -seerumi, 50 ml

After shave -seerumi, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kosteuttava, nopeasti imeytyvä miehinen seerumi!

Yksityiskohdat

Luonnollinen seerumi kasvojen iholle parran ajon jälkeen. Nopeasti imeytyvä seerumi kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sen kallisarvoisia öljyjä ja E-vitamiinia sis. koostumus auttaa ihoa pysymään terveenä ja nuoren näköisenä. Vähentää ihoärsytystä ja auttaa ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. Voidaan käyttää päivittäin myös ihon kosteuttajana.

Nurme Purest Beauty on virolainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet ovat 100% käsintehtyjä ja ne valmistetaan Virossa. Nurmen tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri tai tuoksuaineita.

Käsintehdyt saippuat on valmistettu kylmäpuristustekniikalla. Pääraaka-aineet ovat oliiviöljy, kookosöljy ja palmuöljy. Tuotteissa käytetään myös monia muita kasvisöljyjä, yrttiuutteita ja kasvinosia.

Lisätiedot

  • EAN: 4742763003756
  • Ainesosat: INCI:
    Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin-E), Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Juniperus Communis (Juniper berries), Ormensis Multicaulis Oil, Citral*, Limone, *Linalool, *Geraniol, *Benzyl Salicylate.*=Occurs naturally in essential oils.
  • Alkuperämaa: Viro
  • Tuotetyyppi: Seerumi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka