Aduki-papu, 500 g

Aduki-papu, 500 g
2,99 €
( 5,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Pontta ja proteiinia pavusta!

Yksityiskohdat

Luomuviljeltyjä kuivattuja aduki-papuja. Aduki-papu on helposti sulava, melko voimakkaan makuinen ja helposti mureneva papu. Maukkaita kuumina tai kylminä, sopivat salaatteihin tai pataruokiin sekä myös idätykseen.

Palkokasvit ovat oiva proteiinin ja kuidun lähde, ja ovat ravintosisällöltään täysipainoista ravintoa sisältäen runsaasti mm. rautaa sekä B-vitamiineja. Ne tehostavat ruuansulatustasi ja pitävät kylläisenä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että pavutkaan eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860034
 • Ainesosat: Keitettyjen aduki-papujen ravintosisältö/100 g:
  energiaa 131 kcal (kuivattu 289 kcal)
  hiilihydraatteja 22,5 g (kuivattu 50,1 g)
  proteiineja 9,3 g (kuivattu 19,9g)
  rasvaa 0,2 g (kuivattu 0,5 g)
  kuitua 5,5 g
  kaliumia 570 mg
  kalsiumia 39 mg
  rautaa 1,9 mg
  niasiinia 2,4 mg
  foolihappoa 121 μg
 • Alkuperämaa: Kiina
 • Tuotetyyppi: Pavut
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen