Active sunny beach, 90 tabl., 41 g

Active sunny beach, 90 tabl., 41 g
29,95 €
( 730,49 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kuparilla jalometallin kiille ihollesi!

Yksityiskohdat

Tämän Bertil'sin tuotteen kupari auttaa edistämään ihon normaalia pigmentoitumista, suojaa soluja ja edistää sidekudosten pysymistä normaalina.
Mukana olevan beetakaroteenin A-vitamiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina.

Joten voidaankin todeta, että tämä ravintolisä on oiva apu vaikka ennen ja jälkeen etelän lomamatkan, keväällä nautittavaksi ja herkkäihoisille.

Annostusohje: 2 – 3 tablettia päivässä.
Paras hyöty saavutetaan aloittamalla käyttö 2-4 viikkoa ennen auringon ottoa.
Käyttöä on hyvä jatkaa 2 tabletin päiväannoksella myös aurinkoloman jälkeen.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6416227014227
  • Ainesosat:

    Täyteaine selluloosajauhe, Melaline® -keratiini, beetakaroteeni, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, kuparibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

    Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä sokeria.

    Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja