Acidophilus

Acidophilus
30,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Mitähän vatsasi valitsisi?

“Acidophilus on ollut pitkäaikainen suosikki probiootti. Tehokas ja toimiva.”

- Jeni

Yksityiskohdat

Biomed Acidophilus on mikrokapseloitu maitohappobakteerituote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon. Yksi kapseli päivässä riittää ylläpitämään tehokkaasti probioottisuojakerrosta suolessa.

Biomed Acidophilus sisältää Lactobacillus acidophilusta (asidofilus), joka on tärkein probioottisista bakteereista, se elää normaalisti ohutsuolessa ja kuuluu ihmisperäiseen probioottibakteeristoon.

Maitohappobakteerit ovat fiksu valinta hyvinvointisi tueksi! Ne ovat saavuttaneet suuren suosion suoliston hyvinvointia arvostavien keskuudessa.

Tuotteessa on lisäksi frukto-oligosakkarideja, jotka toimivat bakteerien kasvualustana.

Käyttö:

1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä tai lääkärin ohjeen mukaan.

Aloita Biomed Acidophilus Fortella 1-2 kapselilla päivässä kahden viikon ajan, jatka Acidophiluksella 1-2 kapselilla päivässä ylläpitoon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6417152041111
 • Ainesosat: Ainesosat: Täyteaine (selluloosa), frukto-oligosakkaridit (FOS), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus acidophilus -bakteerit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti), Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium lactis -bakteerit.

  Ravintoaineet/kapseli:

  Probioottisia bakteereita, 10 miljardia CFU
  FOS, 100 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen