Acidophilus

30 kapselia
Acidophilus
30 kapselia
30,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Mitähän vatsasi valitsisi?

“Acidophilus on ollut pitkäaikainen suosikki probiootti. Tehokas ja toimiva.”

- Jeni

Yksityiskohdat

Biomed Acidophilus on mikrokapseloitu maitohappobakteerituote, joka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihapot matkalla suolistoon. Yksi kapseli päivässä riittää ylläpitämään tehokkaasti probioottisuojakerrosta suolessa.

Biomed Acidophilus sisältää Lactobacillus acidophilusta (asidofilus), joka on tärkein probioottisista bakteereista, se elää normaalisti ohutsuolessa ja kuuluu ihmisperäiseen probioottibakteeristoon.

Maitohappobakteerit ovat fiksu valinta hyvinvointisi tueksi! Ne ovat saavuttaneet suuren suosion suoliston hyvinvointia arvostavien keskuudessa.

Tuotteessa on lisäksi frukto-oligosakkarideja, jotka toimivat bakteerien kasvualustana.

Käyttö:

1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä tai lääkärin ohjeen mukaan.

Aloita Biomed Acidophilus Fortella 1-2 kapselilla päivässä kahden viikon ajan, jatka Acidophiluksella 1-2 kapselilla päivässä ylläpitoon.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 6417152041111
 • Ainesosat: Ainesosat: Täyteaine (selluloosa), frukto-oligosakkaridit (FOS), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus acidophilus -bakteerit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti), Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium lactis -bakteerit.

  Ravintoaineet/kapseli:

  Probioottisia bakteereita, 10 miljardia CFU
  FOS, 100 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Probiootit
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen