Acai-jauhe, 100 g

Acai-jauhe, 100 g
24,95 €
( 249,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ravinnetiheydeltään huippuluokkaa.

"Mieletön superhypermegamarja, jota todella arvostan! Hoitaa suolistoa, ihoa, sydäntä ym. ym. ja on kuitua, kromia, deetä, ceetä, aata, eetä jne. Suosittelen rakkaudella!"

- Susanna

Yksityiskohdat

Tämä pieni marja on terveyttä tulvillaan! Acai on siis varsinainen voimanpesä!

Acai-marja on lähtöisin Amazonin sademetsästä Brasiliasta. Acaita pidetään yhtenä maapallon ravinnetiheimmistä marjoista ja Brasiliassa sitä on käytetty innokkaasti jo vuosisatoja sen legendaaristen vaikutustensa vuoksi. Acai-marjat sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, vitamiineja (B1, B2, B3, C, E), mineraaleja (mm. rautaa, fosforia, kalsiumia, kaliumia), beetakaroteenia sekä arvokkaita omega 3, -6 ja -9 rasvahappoja.

Nauti acai-jauhetta smoothien joukossa tai vaikkapa viiliin, jogurttiin tai mysliin ripoteltuna!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että acaikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151638
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 494 kcal
  Proteiinia 8,7g
  Rasvat 45g
  Hiilihydraatit 41g
  Ravintokuidut 27g
 • Alkuperämaa: Brasilia
 • Tuotetyyppi: Acai, Marjat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen