A-vitamiinitipat, 15 ml

A-vitamiinitipat, 15 ml

Normaali hinta: 33,95 €

Special Price 19,99 €

( 1 332,67 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Hyvinvointisi tueksi.

Yksityiskohdat

Biomedin tehokkaat A-vitamiinitipat on vegaaninen, turvallinen, helppokäyttöinen, allergiatestattu ja ravitsemusasiantuntijoiden suosittelema hyvinimeytyvä vitamiinilisä. Tuote sopii erityisesti niille joilla nielemisvaikeuksia. Voidaan ottaa suoraan kielen alle tai mehuun, veteen ym. sekoitettuna. 


A-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä merkitys monissa elimistön toiminnoissa.

Sallitut terveysväittämät:

A-vitamiini edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa
A-vitamiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina
A-vitamiini edistää ihon pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää näön pysymistä normaalina
A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
A-vitamiini osallistuu solujen erikoistumisprosessiin

Elimistö ei pysty itse valmistamaan A-vitamiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Tarve kasvaa raskauden ja imetyksen sekä joidenkin sairauksien aikana, toipilaana ja kovassa fyysisessä rasituksessa tai nuorilla voimakkaan kasvuvaiheen aikana. Lisäksi A-vitamiinin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit.

Annostus: Päiväannos (1 tippa) sisältää: A-vitamiinia 750 μg (2500 iu) RE† (93,8 %). Riittoisuus 545 päivää annostusohjeella. Annostusohje lapsille: 1-vuotiaasta lähtien 1 tippa päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152000057,6417152000125
  • Ainesosat: Ainesosat: Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti), antioksidantti (dl-alfatokoferoli).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: A-vitamiini
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen