5-HTP+ 100 mg (5-hydroksitryptofaani (5HTP)

60 kpl
5-HTP+ 100 mg (5-hydroksitryptofaani (5HTP)
60 kpl
26,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
5-HTP on hermoston ylin ystävä - mielen tasapainon tunnettu tuki.

Yksityiskohdat

Jättisuosioon positiivisten käyttökokemusten vuoksi kimmonnut 5-Hydroksitryptofaani (5-HTP tai 5HTP ) on luonnossa esiintyvä aminohappo, joka on serotoniinin ja melatoniinin valmistumisen lähtöaine.

5-HTP:stä muodostuu elimistössä serotoniinia. 5-HTP:tä ei ole laisinkaan ravinnossa vaikkakin sen lähtöainetta tryptofaania saadaan useista ravintoaineista (kuten kurpitsansiemenistä ja esimerkiksi niistä valmistetusta Tyyni-juomajauheesta).

Kun lisäät 5-HTP:n saantia, autat samalla nostamaan serotoniinin määrää aivoissasi. Serotoniini on kudoshormoni sekä aivojen välittäjäaine, jonka toiminta keskushermostossa vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi mielialaan ja vireystilaan. Serotoniinin määrää buustaamalla saatata hyvinkin saada mielialan kohenemaan ja elämän siltä osin maistumaan mansikoilta! Tiesitkö muuten, että muualla elimistössä serotoniini osallistuu myös verenpaineen säätelyyn ja ruoansulatuskanavan toimintaan?

Tämän tuotteen tehoaineena temmeltää ainutlaatuisen aminohapon kaverina Griffonia simplicifolia, joka tukee mielen hyvinvointia ja hermoston terveyttä. Sisältämiensä mahtiainesosien vuoksi 5-HTP nauttiikiin suurta suosiota mielen tyyneyttä, rauhoittumista ja tasapainoa arvostavien keskuudessa!

Annostus: 1 kapseli vuorokaudessa aikuisille veden kera nautittuna.

Tiesithän toki, ettei tämäkään ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Ethän jätä tuotetta perheen pikkuväen ulottuville, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kpl
  • EAN: 6430050007249
  • Ainesosat:

    Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Griffonia simplicifolia -siemenuute, riisijauho

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen