Oikein oivallista, että Ruohonjuuri työpaikkanakin kiinnostaa Sinua!

TALOUSASSISTENTTI (määräaikainen, osa-aikainen), Helsinki

Haku päättyy: 6.3.2017

Ruohonjuuri Oy jatkaa ripeää kasvuaan ja haemme nyt talousosastoamme vahvistamaan  

OSA-AIKAISTA TALOUSASSISTENTTIA (30h/vko)

määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden syynä on vuosilomien sijaisuus. Työ alkaa 1.6.2017 ja päättyy 31.8.2017 tai sopimuksen mukaan.

Talousassistentin päätehtävänä tulee olemaan ostolaskujen käsittely, mutta myös muut kirjanpidon ja talousraportoinnin tehtävät valittavan henkilön osaamisen mukaan.  Etsimme nyt numeroiden kanssa viihtyvää talouden tulevaa ammattilaista, joka, joka haluaa tulla työskentelemään energiseen ja  iloiseen työyhteisöön. Käytössämme meillä on Microsoft Dynamics NAV –toiminnanohjausjärjestelmä sekä Basware Purchase-to-Pay joiden osaamisen luemme eduksi.

Odotamme hakijalta kokemusta kirjanpitojärjestelmistä tai kaupallisia opintoja sekä hyviä it-­taitoja. 

Työpaikka sijaitsee Kampissa hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta meillä löytyy joustoa työntekopaikan ja ajan suhteen.  Hae paikkaa 6.3.2017 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Topias  Nieminen 23.2. kello 10 –11 ja 3.3. kello 10-11 numerossa 050 444 0207.

Opens external link in new windowHakemukset 6.3.2017 mennessä tätä kautta

 

____________________

MUUT
AVOIMET TYÖPAIKAT:

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja Ruohonjuuressa, mutta halutessasi voit vapaamuotoisen hakemuksen CV:lläsi ryyditettynä Opens external link in new windowtätä kautta