Oikein oivallista, että Ruohonjuuri työpaikkanakin kiinnostaa Sinua!

SÄHKÖISEN LIIKETOIMINNAN PÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Ruohonjuuren toiminnan kasvaessa ja laajentuessa etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi Sähköisen liiketoiminnan päällikköä.

Hakemamme henkilö omaa vahvan kokemuksen digimarkkinointityöstä ja taitaa verkkomarkkinoinnin salat. Hän tulee ottamaan kokonaisvastuun Ruohonjuuren sähköisen liiketoiminnan pyörittämisestä ja ennen kaikkea kehittämisestä. Työpaikka sijaitsee Ruohonjuuren toimistolla Kampissa.

Edellytämme kokemusta vähittäiskaupan monikanavaisuuden kehittämisestä ja verkkokaupan myynninedistämisestä sekä kykyä data-analytiikan hyödyntämiseen kohdistetussa markkinoinnissa. Tehtävään kuuluu strategisten "suurten linjojen" kehittämisen lisäksi myös operatiivisia tehtäviä, kuten esimerkiksi markkinointitekstien kirjoittamista verkkokauppaan ja sisällön tuottamista sosiaalisen median kanaviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- verkkoliiketoiminnan sekä sen teknologioiden ja prosessien ymmärrystä

- kokemusta digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä

- hyvää kommunikointikykyä

- innostuneisuutta ja intohimoa

- hyvää ajanhallinta- ja paineensietokykyä

- kokemusta dataohjatusta markkinoinnista ja tiedolla johtamisesta. 

Toivomme hakijan myös tuntevan innostusta Ruohonjuuren konseptia ja tuotteita kohtaan sekä omaavan kyvyn tuottaa markkinointitekstiä intohimoisesti ja hyvällä draivilla.

Etsimme joukkoomme siis sähköisen liiketoiminnan rautaista ammattilaista!

Tarjoamme sinulle oikein oivallisen työyhteisön sekä suuren vapauden kehittää Ruohonjuuren monikanavaisuutta, sähköistä liiketoimintaa ja digimarkkinointia entistä ehommaksi! Jos olet oma-aloitteinen, aikaansaava, työtäpelkäämätön ja aikaasi edellä, hae mukaan osaksi Ruohonjuuren menestystarinaa!

Hae paikkaa alla olevasta linkistä 23.1. mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen 12.1. klo 10-15 sekä 19.1. klo 10-16.

http://www.rekrytointitalli.fi/avoimettyopaikat


MYYJÄ, Raision Ruohonjuuri

Etsimme osa-aikaiseen ja vakituiseen 30h/vko työsuhteeseen luomusta ja asiakaspalvelusta lumoutunutta myyjää Raision Myllyn myymälään. Työtehtävät ovat kassatyöskentely, asiakaspalvelu ja kaupan yleiset työt. Aikaisempi kaupan alan kokemus ja koulutus sekä kiinnostus luomu- ja Reilun kaupan tuotteisiin tai luontaiskosmetiikkaan katsotaan eduksi. Työaika 30h/vko.

Työ alkaa helmikuussa 2017  tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 19.1.2017

Lisätietoa antaa Raision myymäläpäällikkö Veera Kallioniemi arkisin klo 8 - 10
p. 044 722 2785.

Opens external link in new windowLisätietoa Raision Ruohonjuuresta:

Opens external link in new windowLaita hakemuksesi 19.1.2017 mennessä tätä kautta:


MUUT AVOIMET TYÖPAIKAT:

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole muita avoimia työpaikkoja Ruohonjuuressa, mutta halutessasi voit vapaamuotoisen hakemuksen CV:lläsi ryyditettynä Opens external link in new windowtätä kautta