Mikä Ruohonjuuri on?

Ruohonjuuri Oy - Iloa ja elinvoimaa!

Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa.

Aktiivisesti palvellen.

Wow-elämyksiä tarjoten.

Ruohonjuuri - rohkea edelläkävijä

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on verkkokaupan lisäksi kahdeksan myymälää – neljä Helsingissä sekä myymälät Turussa, Raisiossa, Oulussa ja Tampereella.

Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruuasta ja hyvän olon oivalluksista.

Ruohonjuuressa me luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella  tehtyyn ruokaan. Uskomme hipiää helliviin savinaamioihin, pesupähkinänpuhtaaseen pyykkiin ja kivun koukuttamiseen kotikonstein. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan. Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Nautimme mustikkajauheella ryyditetystä spelttipuurosta ja elämäniloa edistävistä goji-marjoista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä.

Uskomme siihen, että elämänilo ja hyvä fiilis tarttuvat. Onnellinen asiakas on meille kunnia-asia.

Palvelu ei saa olla ihan hyvää vaan sen oltava wow! Palvelemmekin asiakkaitamme hymyssä suin - pilkettä silmäkulmassakin tarvitaan. Tietysti olemme aktiivisia ja autamme asiakkaita löytämään haluamansa - ja senkin mitä hän ei vielä tiennyt tahtovansa.

Asiakkaan mielipiteet ja ideat ovat meille tärkeitä. Tiedämme, että vain yhdessä ponnistellen voimme tehdä Ruohonjuuresta entistäkin elinvoimaisemman.