Ruohonjuuri Oy

Ruohonjuuri Oy - Iloa ja elinvoimaa!

Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa.

Aktiivisesti palvellen.

Wow-elämyksiä tarjoten.

Ruohonjuuri - rohkea edelläkävijä

Ruohonjuuri on luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on verkkokaupan lisäksi kymmenen myymälää – neljä Helsingissä, kaksi Espoossa sekä myymälät Turussa, Raisiossa, Oulussa ja Tampereella.

Ruohonjuuressa me uskomme, että hyvinvointi kumpuaa rehellisestä ruuasta ja hyvän olon oivalluksista.

Ruohonjuuressa me luotamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rakkaudella  tehtyyn ruokaan. Uskomme hipiää helliviin savinaamioihin, pesupähkinänpuhtaaseen pyykkiin ja kivun koukuttamiseen kotikonstein. Pohjanamme on vahvojen arvojen perinne, ekologisuuden ja vastuullisuuden kunnioittaminen. Uskomme tuoreuteen, merkityksellisyyteen ja elinvoimaan. Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen.

Nautimme mustikkajauheella ryyditetystä spelttipuurosta ja elämäniloa edistävistä goji-marjoista. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman parhaita terveys- ja luomutuotteita elämyksellisessä ja palvelevassa ympäristössä.

Uskomme siihen, että elämänilo ja hyvä fiilis tarttuvat. Onnellinen asiakas on meille kunnia-asia.

Palvelu ei saa olla ihan hyvää vaan sen oltava wow! Palvelemmekin asiakkaitamme hymyssä suin - pilkettä silmäkulmassakin tarvitaan. Tietysti olemme aktiivisia ja autamme asiakkaita löytämään haluamansa - ja senkin mitä hän ei vielä tiennyt tahtovansa.

Asiakkaan mielipiteet ja ideat ovat meille tärkeitä. Tiedämme, että vain yhdessä ponnistellen voimme tehdä Ruohonjuuresta entistäkin elinvoimaisemman.

 

------------------

At Ruohonjuuri, we believe that the well-being comes from honest food and a feel-good insights.

At Ruohonjuuri we trust the quality of the raw materials and with good quality food made with love.

We believe organic pampering skincare products, ecological environment friendly detergents.  We enjoy delicious blueberry power spiced speltporridge  and the joy of life promoting goji berries….We want to offer our customers a wide selection of the best  health and organic products for experiential and serving environment. We believe in the freshness,  vitality, conscious choices in everyday living.

We are fascinated of the organic and environment friendly products and a food produced nearby neibourhoods. We also appreciate the fair trade that is made with respect for nature and people.

We believe that the joy of life and  good feelings are contagious. A happy customer is for us a matter of honor. Our customers' opinions and ideas are important to us.

We believe that our choices have an impact.