Ruohonjuuri Tampere

Hämeenkatu 15
33100 Tampere

Puh:  020 7669 750
(puhelun hinta lankapuhelimesta soitettuna 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä minuutti + pvm, matkapuhelimesta soitettuna puhelun hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä minuutti + mpm)

Palvelemme ilomielin:
arkisin: 10-20
lauantaisin: 10-18
sunnuntaisin: 12-16

Ruohonjuuri - Tampere

Tampereen Ruohonjuuri palvelee sinua aivan kaupungin ydinkeskustassa, osoitteessa Hämeenkatu 15, 33100 Tampere. Lämpimästi tervetuloa hyvän mielen ostoksille!

Tampereen Ruohonjuuressa Sinua palvelee myös terveellisten luomuherkkujen delipiste, jonka antimista saat lisätietoa Opens external link in new windowtäältä:

Ruohonjuuri - Tampere

Tampereella tapahtuu

26.10.16
Kategoria: Tampereen myymälä
28.10.16
Kategoria: Tampereen myymälä
29.10.16
Kategoria: Tampereen myymälä
29.10.16
Kategoria: Tampereen myymälä
02.11.16
Kategoria: Tampereen myymälä
11.11.16
Kategoria: Tampereen myymälä
17.11.16
Kategoria: Tampereen myymälä

1 - 7 / 21

1

2

3

Seuraava >

LUOMU ON LUKSUSTA - ei luopumista

Me Tampereen Ruohonjuuressa palvelemme asiakkaitamme rennolla otteella ja laajalla valikoimalla huipputuotteita. Huomioimme ja palvelemme kaikkia asiakkaitamme henkilökohtaisesti, asiantuntevasti - ja aidon tamperelaisesti. Emme ole hippejä emmekä hörhöjä vaan aidosti asiakkaistamme välittäviä ammattilaisia, joilta takuulla uskaltaa kysyä tuotteista. Lämpimästi tervetuloa Tampereen Ruohonjuureen!

Olemme innostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luomuruuasta, myymälämme kyläkauppafiiliksestä ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme mielenkiintoisia ja herkullisia vaihtoehtoja tutuille tuotteille.

Odotamme innolla uusia tuotteita - ja uusia asiakkaita. Tampereen Ruohonjuureen on tervetullut kuka tahansa ja toivommekin kovasti, että kaikki luomusta ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet löytäisivät myymäläämme. Luomu ja puhdas ei tarkoita mistään tinkimistä vaan hyvää tekevää ylellisyyttä, josta hyvinvointikin kumpuaa.  

Tahdomme jokapäiväisellä toiminnallamme edistää sitä, että luomu olisi ihmisille varteenotettava ja itsestään selväkin valinta. Reilulla asiakaspalvelumeiningillä, työn ilolla, tuote- ja laatutietoisuudella ja elämänilolla on myös iso paikka henkilökuntamme sydämissä.

Tampereen Ruohonjuuressa sinua palvelevat:

 

Essi: myymäläpäällikkö, asiakaspalvelija (essi.salminen@ruohonjuuri.fi)

 

Riikka: tuotevastaava, asiakaspalvelija

 

Hanna: asiakaspalveluvastaava

 

Elina: asiakaspalvelija

 

Liisa: asiakaspalvelija

 

Henna: asiakaspalvelija

 

Simo: asiakaspalvelija

 

Kati: asiakaspalvelija

 

Jaana: asiakaspalvelija, hyllyttäjä

 

Tanja: asiakaspalvelija

 

Tommi: asiakaspalvelija

 

Padma: asiakaspalvelija

 

Mari: asiakaspalvelija

 

Mukti, Tampereen Ruohonjuuren delivastaava
"Tampereen Ruohonjuuren delipisteen purtavat pakertaa suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla Mukti.

"Nimeni on Mukti ja olen Tampereen Ruohenjuuren delipisteen kokki. Olen ollut kiinnostunut terveellisestä, eettisestä ja ympäristöystävällisestä ruoasta jo teini-ikäisestä lähtien. Vähitellen intohimosta on muotoutunut inspiroiva työ ja olen toiminut kasviskokkina kurssikeskuksissa, leireillä ja retriiteillä. 

Nyt olen innoissani mukana kehittämässä Tampereen Ruohonjuuren delipistettä. Ruokalistamme pohjautuu City-käytävän delin resepteihin, joten tuttuja herkkuja on saatavissa nyt myös Tampereelta. Tavoitteenamme on tarjota helppo, terveellinen ja herkullinen vaihtoehto lounaalle, välipalaksi tai illalliseksi. Delin tuotteita saa myymälästä koko päivän.

Arvostan hyviä luomuraaka-aineita ja Ruohonjuuren omista tuotteista onkin ilo valmistaa deliherkkuja. Minulle on tärkeää, että ruoka on maistuvaa ja täyttävää. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme! Otan mielelläni vastaan myös palautetta ja toiveita."