Ruohonjuuri Raisio

Kauppakeskus Mylly
Myllykatu 1066
20280 Raisio

Puh. 029 180 1110

Palvelemme ilomielin:
arkisin: 10 - 21
lauantaisin: 9 - 19
sunnuntaisin: 11 -18

Tervetuloa ostoksille!

Raision Myllyn Ruohonjuuri nyt entistä pidempään!

Laajensimme aukioloaikojamme asiakkaiden toiveiden tuloksena.

Tervetuloa tekemään fiksuja valintoja:

arkisin: 10 - 21
lauantaisin: 9 - 19
sunnuntaisin: 11 -18

Luomuruokaa, superfoodeja, terveystuotteita ja luonnonkosmetiikkaa - tervetuloa sankoin joukoin hyvänmielen ostoksille!

Raision Ruohonjuuren osoite:
Myllykatu 1066,
21280 RAISIO

puh. 029 180 1110

 

Raision Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

Veera, Raision Ruohonjuuren myymäläpäällikkö (veera.virta@ruohonjuuri.fi),
”Puhdistamon suklaanmakuinen riisiproteiini, hyvänmakuinen ja tehokas palautusjuoma. Valmistuu nopeasti Puhdistamon sheikkerissä, joukkoon vaan nestettä. Käytän vaihdellen eri maitoja kuten kookos- ja kauramaitoa, hölskytys, pullo treenikassiin ja menoksi.

Toinen ehdoton suosikkini on Four Sigma Foodsin Cordyceps. Pussillinen tätä sekoitettuna lasilliseen vettä ennen salsatuntia ja tanssi sujuu kuin…tanssi! :)
Ei kahta ilman kolmatta. Pakko mainita vielä Puhdistamon MCT-öljy. Aloitan aamut kevyemmällä versiolla voimakahvista, eli riittää kun lorauttaa kahvin joukkoon ruokalusikallisen MCT-öljyä. Energiaa riittää reippaasti yli puolen päivän ja olo on mitä parhain! :)”

Pauliina, asiakaspalvelija:
"Olen hyvin inspiroitunut luonnon monipuolisista aarteista! Minulta saa tietoa laadukkaan ja monipuolisen kasvisruokavalion koostamiseen. Kerron vinkkejä erilaisten sairauksien hoitoon luonnonrohtoja hyväksikäyttäen. Sydäntäni lähellä ovat ravitsemustieto, luonnonlääketiede, luonnonkosmetiikka, raakaruoka ja jooga. Palvelen sinua ilolla ja suurella mielenkiinnolla!"

 Suzan, asiakaspalvelija:
"Olen kosmetologi ja kiinnostuksen kohteeni on luonnonkosmetiikka.
 Olen iloinen, pirtsakka asiakaspalvelija."
 
Essi, asiakaspalvelija:
"Olen hurmaantunut luonnonkosmetiikka valikoimastamme, joka hellii kehoa ja mieltä ja tuo jokaiseen päivään pientä luksusta.
Erilaiset super-smoothiet ovat valloittaneet keittiöni, ja ne ovatkin helppo ja nopea tapa valmistaa toinen toistaan ihanampia ravitsevia aterioita.
Lempituotteitani ovat, chia-siemenet, Clippersin vihreä aloe vera tee sekä Madaran pihlajavoide."

Taru, asiakaspalvelija

"Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja yksilöllinen kokemus omasta terveydestä ovat tärkeimmät lähtökohdat asiakaspalvelutyössäni. Psykologian ja funktionaalisen lääketieteen opintoni auttavat minua jakamaan onnellisemman ja tasapainoisemman elämän ilosanomaa: Mens sana in corpore sano! Puhdas, luontoa kunnioittava ruoka, suosionsa ansainneet superfoodit, vanha kunnon luonnonlääkintä sekä laadukkaat ravintolisät ovat suurimman mielenkiintoni kohteita."

Johanna, asiakaspalvelija

"Ruoka olkoon lääkkeesi" kuten Hippokrates totesi aikoinaan. Puhdas ja luonnonmukaisesti tuotettu ruoka on suurin intohimoni. Myös ravintolisät sekä luonnonlääkintä ovat kiehtovia ja tuttuja osa-alueita, joiden parissa voin olla avuksenne. Hyvä olo sisäisesti saa kukoistamaan ulospäin.

Hemmottelen makuhermojani milloin milläkin raakasuklaalla, sekä Pukkan teet ovat vieneet kielen mennessään.

Raisiossa tapahtuu

06.03.17
Kategoria: Raision myymälä
15.04.17
Kategoria: Raision myymälä
28.04.17
Kategoria: Raision myymälä