Ruohonjuuri Itäkeskus

Itäkeskuksen kauppakeskus
(Itiksen pääovien tuntumassa,
myymäläämme pääset myös
suoraan Tallinnanaukiolta)
Itäkatu 5
00930 Helsinki

Puh: 020 7669 745

(puhelun hinta lankapuhelimesta soitettuna 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä minuutti + pvm, matkapuhelimesta soitettuna puhelun hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä minuutti + mpm)

Palvelemme ilomielin:
arkisin: 10- 21
lauantaisin: 9 - 18
sunnuntaisin: 12 -18

Postiosoite kirjepostille:
Ruohonjuuri Oy
Kauppakeskus Itäkeskus
Itäkatu 7 E4
00930 Helsinki

Itiksen Ruohonjuuri palvelee Sinua ilomielin!

Ruohonjuuri nousee idästä.

Uudistetun ja freesatun myymäläkonseptin mukainen Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa.

Ruohonjuuri sijaitsee Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnan aukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään. Opens external link in new windowKartta myymälän sijainnista:

Huhtikuun alusta lähtien avaamme arkisin klo 10.
Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

HEIDI, myymäläpäällikkö, asiakaspalvelija
(heidi.junkkari@ruohonjuuri.fi)

"Intohimoni on pysyä ajan tasalla siitä, mitä terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa tapahtuu. Suuntaus on suosittu ja kehitys tällä hetkellä valtavaa. Olen juuri valmistunut diplomiravintneuvojaksi Suomen Terveysopisto Saluksesta ja pystyn nyt palvelemaan Itiksen asiakkaita entistä asiantuntevammin. Tarvitsetko apua kenties suolistosi tai ruuansulatuksesi kanssa? Onko verensokerisi tasapainossa? Valikoimastamme löytyy erittäin laadukkaita lisäravinteita sekä ravintorikkaita ruoka-aineita buustaamaan ja tasapainottamaan hyvinvointiasi.

Rakkauteni ruokaan on paljon muutakin kuin vain funktionaalista, sillä se miltä ruoka maistuu on ihan yhtä tärkeää! Esimerkiksi yksi lempiharrastuksistani on intialainen kasvisruoka, johon löydän muun muassa maistuvat luomumausteet hyllyiltämme."

SUSANNA, tuotevastaava, asiakaspalvelija

"Laajenevasta ja monimutkaisesta ravintoviidakosta voi löytää oman tervehdyttävän ja ennen kaikkea antoisan tiensä, varsinkin, kun muistaa vanhan sanonnan: "Kysyvä ei tieltä eksy!" Jo pienet karsinnat ruokavaliosta ja lisäykset, kuten esimerkiksi marjajauheet ja havu-uutejuoma, tekevät ihmeitä. :-)"

SARA, asiakaspalvelija

"Sydäntäni lähellä ovat erityisesti luonnonmukainen kauneudenhoito, aito lisäaineeton ruoka sekä kokonaisvaltainen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito laadukkaan ravinnon avulla."

PÄIVI, asiakaspalvelija

"Olen erikoistunut vehnättömiin kasvisruokiin ja herkkuihin. Suosikkituotteitani ovat Mascobado täysruokosokeri, Frantsilan Lemminkäisen äidin terva-pihka salva, The Raw Chocolate Companyn raakasuklaamulperit ja A la econ mungpapu fettuccine."

 

 

 

JENI , asiakaspalvelija
"
Minua elävöittää kehon ja mielen ravitseminen puhtailla ja laadukkailla ruoka-aineilla sekä luonnollisilla lisäravinteilla. Koen ympäristöystävällisen elämäntavan hyvin tärkeäksi. Myös käyttämäni kosmetiikka sekä siivous- ja pesuaineet ovat ehdottomasti ekotuotteita. Ruohonjuuresta löytyvät nämä kaikki! :) Kaiken tämän kruunaavat elämässäni liikunta ja meditaatio."

RIINA,  asiakaspalvelija

"Olen innostunut nopeista kasvisruuista. Lapsiperheen arjessa lämpimän ruuan tulee olla tarjolla heti. Siirryttyäni kasvispainotteisempaan ruokavalioon, olo on keventynyt ja kehossa on enemmän virtaa.

Suosikkituotteitani ovat mm. härkäpapurouhe, spelt-pinaattipasta, inkiväärimurska sekä beluga mustalinssi.

Minua inspiroi kasvispainotteinen luomuruokavalio. Panostan ruuan laatuun ja nautittavuuteen. Luomuruuan ansiosta olen kokenut aistiherätyksen: mottoni onkin, syön sitä mitä tekee mieli.

Uskon, että kehomme kertoo mitä se tarvitsee, kunhan opimme kuuntelemaan sitä. Suosikkituotteitani ovat luomu vihannekset, öljyt, palkokasvit sekä Sonnetorin mausteet."

 

 

 

 

 

Itäkeskuksessa tapahtuu

27.05.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
01.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
04.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
05.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
15.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
17.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
25.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
25.06.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
09.10.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus

1 - 10 / 12

1

2

Seuraava >