Ruohonjuuri Itäkeskus

Itäkeskuksen kauppakeskus
Itäkatu 5
00930 Helsinki

Puh: 020 7669 745

(puhelun hinta lankapuhelimesta soitettuna 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä minuutti, matkapuhelimesta soitettuna puhelun hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä minuutti)

Palvelemme ilomielin:
arkisin: 9- 21
lauantaisin: 9 - 18
sunnuntaisin: 12 - 18

Postiosoite kirjepostille:
Ruohonjuuri Oy
Kauppakeskus Itäkeskus
Itäkatu 7 E4
00930 Helsinki

Itiksen Ruohonjuuri palvelee Sinua ilomielin!

Ruohonjuuri nousee taas idästä.

Uudistetun ja freesatun myymäläkonseptin mukainen Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa.

Ruohonjuuri sijaitsee Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnan aukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään.

Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

HEIDI, myymäläpäällikkö, asiakaspalvelija
(heidi.junkkari@ruohonjuuri.fi)

"Itiksen Ruohonjuuren myymäläpäällikkönä haluan pysyä ajan tasalla siitä, mitä terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa tapahtuu. Suuntaus on suosittu ja kehitys tällä hetkellä valtavaa. Kouluttaudunkin työni ohessa paraikaa diplomiravintoneuvojaksi (ja siitä edelleen ravintoterapeutiksi), jotta voisin jatkossa palvella Itiksen asiakkaita entistä asiantuntevammin. Olenkin erityisen kiinnostunut ravinnon tervehdyttävistä ja voimaannuttavista ominaisuuksista. Rakkauteni ruokaan on paljon muutakin kuin vain funktionaalista, sillä se miltä ruoka maistuu on ihan yhtä tärkeää! Makunystyröitä hivelee mukavasti esimerkiksi Voi Hyvin hunajasuklaat, Limbun leibomon juureen leivotut leivät kera luomuvoin, Saloniemen juustolan Ensilempi -kutun vetajuusto, Matcha vihreä tee – puhumattakaan luomuhedelmistä ja –vihanneksista."

 

SUSANNA, tuotevastaava, asiakaspalvelija

"Laajenevasta ja monimutkaisesta ravintoviidakosta voi löytää oman tervehdyttävän ja ennen kaikkea antoisan tiensä, varsinkin, kun muistaa vanhan sanonnan: "Kysyvä ei tieltä eksy!" Jo pienet karsinnat ruokavaliosta ja lisäykset, kuten esimerkiksi marjajauheet ja havu-uutejuoma, tekevät ihmeitä. :-)"

 

SATU, asiakaspalvelija

"Ajattelen, että suolistomme on meidän kehomme juuret. Innostun siitä energiasta, joka vapautuu ruokaamme valmistaessamme sitä. Tahdon saattaa ihmisiä luonnonmukaisten, eettisten, terveyttä edistävien kulutusvalintojen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ääreen - luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Moraalitietoisuus, kiitollisuus ja myötätunto ovat minulle tärkeimpiä arvoja. Uusimpina innoittajinani ovat ayurveda, tiibetiläinen lääketiede, rawfood ja kansankeittiötoiminta. Ja mitä erityisruokavalioihin tulee: Ruohonjuuri on erityisruokavaliota noudattavien aarreaitta!"

 

SARA, asiakaspalvelija

"Sydäntäni lähellä ovat aito ravinnerikas ruoka sekä kokonaisvaltainen kauneuden ja terveyden ylläpito. Uskon, että jokapäiväisillä valinnoilla on todella merkitystä ja että pienikin muutos vaikuttaa. Näen luomun, puhtaan ravinnon ja kosmetiikan omaehtoisena ennaltaehkäisevänä terveydenhoitona, mikä näkyy yleisenä hyvinvointina ja positiivisena energiana. Minua inspiroivat motivoituneet työtoverit, erilaiset asiakkaat ja oma poika. Pyrin nauttimaan rennosta E-koodittomasta elämästä ilman turhaa hifistelyä ja pipon kiristelyä!"

 

PÄIVI, asiakaspalvelija

"Olen erikoistunut vehnättömiin kasvisruokiin ja herkkuihin. Suosikkituotteitani ovat Mascobado täysruokosokeri, Frantsilan Lemminkäisen äidin terva-pihka salva, The Raw Chocolate Companyn raakasuklaamulperit ja A la econ mungpapu fettuccine."

 

 

 

 

Itäkeskuksessa tapahtuu

01.09.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
05.09.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
10.09.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
03.10.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
05.10.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
18.10.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
24.10.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
08.11.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus

1 - 10 / 15

1

2

Seuraava >