Ruohonjuuri Itäkeskus

Itäkeskuksen kauppakeskus
Itäkatu 5
00930 Helsinki

Puh: 020 7669 745

(puhelun hinta lankapuhelimesta soitettuna 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä minuutti + pvm, matkapuhelimesta soitettuna puhelun hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä minuutti + mpm)

Palvelemme pidennetysti
jouluun saakka:
arkisin: 9- 21
lauantaisin: 9 - 18
sunnuntaisin: 12 - 21

Postiosoite kirjepostille:
Ruohonjuuri Oy
Kauppakeskus Itäkeskus
Itäkatu 7 E4
00930 Helsinki

Itiksen Ruohonjuuri palvelee Sinua ilomielin!

Ruohonjuuri nousee taas idästä.

Uudistetun ja freesatun myymäläkonseptin mukainen Ruohonjuuri palvelee sinua Itiksen kauppakeskuksessa.

Ruohonjuuri sijaitsee Itiksen kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin oikealla puolella siten, että myymälään avautuvat sisäänkäynnit sekä Tallinnan aukiolle että kauppakeskuksen sisään-/ulosmenokäytävään.

Lämpimästi tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Itiksen kauppakeskuksen Ruohonjuuressa Sinua palvelevat:

HEIDI, myymäläpäällikkö, asiakaspalvelija
(heidi.junkkari@ruohonjuuri.fi)

"Intohimoni on pysyä ajan tasalla siitä, mitä terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa tapahtuu. Suuntaus on suosittu ja kehitys tällä hetkellä valtavaa. Olen juuri valmistunut diplomiravintneuvojaksi Suomen Terveysopisto Saluksesta ja pystyn nyt palvelemaan Itiksen asiakkaita entistä asiantuntevammin. Tarvitsetko apua kenties suolistosi tai ruuansulatuksesi kanssa? Onko verensokerisi tasapainossa? Valikoimastamme löytyy erittäin laadukkaita lisäravinteita sekä ravintorikkaita ruoka-aineita buustaamaan ja tasapainottamaan hyvinvointiasi.

Rakkauteni ruokaan on paljon muutakin kuin vain funktionaalista, sillä se miltä ruoka maistuu on ihan yhtä tärkeää! Esimerkiksi yksi lempiharrastuksistani on intialainen kasvisruoka, johon löydän muun muassa maistuvat luomumausteet hyllyiltämme."

 

 

SUSANNA, tuotevastaava, asiakaspalvelija

"Laajenevasta ja monimutkaisesta ravintoviidakosta voi löytää oman tervehdyttävän ja ennen kaikkea antoisan tiensä, varsinkin, kun muistaa vanhan sanonnan: "Kysyvä ei tieltä eksy!" Jo pienet karsinnat ruokavaliosta ja lisäykset, kuten esimerkiksi marjajauheet ja havu-uutejuoma, tekevät ihmeitä. :-)"

SARA, asiakaspalvelija

"Sydäntäni lähellä ovat erityisesti luonnonmukainen kauneudenhoito, aito lisäaineeton ruoka sekä kokonaisvaltainen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito laadukkaan ravinnon avulla."

 

PÄIVI, asiakaspalvelija

"Olen erikoistunut vehnättömiin kasvisruokiin ja herkkuihin. Suosikkituotteitani ovat Mascobado täysruokosokeri, Frantsilan Lemminkäisen äidin terva-pihka salva, The Raw Chocolate Companyn raakasuklaamulperit ja A la econ mungpapu fettuccine."

 

 

 

 

Itäkeskuksessa tapahtuu

07.10.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
22.12.14
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
09.01.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
09.01.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
12.01.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
02.02.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
20.02.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
25.02.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus
18.03.15
Kategoria: Helsinki, Itäkeskus

1 - 10 / 13

1

2

Seuraava >