Ihonhoidon ihmesieni tekee kasvojen puhdistuksesta päivän kohokohdan!

Ruohonjuuressa myytävät Opens external link in new windowKonjac Sponge -ihonpuhdistussienet ovat kerrassaan koukuttava tuottavuus. Suuren suosion saavuttaneet Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet tuovat hellävaraisesti lisätehoa kasvojen puhdistukseen ja saavat ihon tuntumaan heleämmältä ja "paremmalta".

Voiko näin tosiaan olla? Testaa ja totea ihan itse!

Ruohonjuuren henkilökunta on menettänyt Opens external link in new windowKonjac Spongeille sydämensä - nämä sienet äänestettiin viime vuonna Ruohonjuuren parhaiden tuotteiden TOP 5:n joukkoon! Mutta miksi ihmeessä? Lue lisää, niin saat sen selville!Konjac Sponge-ihonpuhdistussienet käytön hyödyt:

· Puhdistavat ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
· Kosteuttavat ihoa luonnollisesti
· Kuorivat hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan - iho näyttää heleämmältä
· Tasapainottaa ihon pH:n (5,5 -7) , joka edistää ihon hyvinvointia


Ruohonjuuren Konjac Sponge on lisäaineeton valinta

Varsin vaatimattomilta näyttävät Konjac Sponget on valmistettu 100 % kasviskuidusta. Nämä biohajoavat, hellävaraiset, pH:ta tasapainottavat ja luonnollisesti syväpuhdistavat kasvojenpesusienet tekevät ihonpuhdistuksesta melkeinpä juhlaa!

Kun ihonpuhdistussieniä on alkanut käyttää, ei niitä ilman oikein enää osaa ollakaan. VAROITUS: Nämä sienet saattavat hyvin koukuttaa!

Ruohonjuuren Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet sopivat loistavasti myös herkkäihoisille hellävaraisuutensa ja luonnollisten raaka-aineidensa ansiosta.

Olemme saaneet sienten tehosta ylistävää palautetta monista iho-ongelmistakin kärsiviltä - niin  couperosa-, atopia-, psoriasis- kuin seborrooinen ekseema-haasteet ovat lievittyneet sienillä putsaamisen ansiosta.

Kaikki Ruohonjuuren Konjac Sponge -sienet sopivat couperoottiselle iholle. Sieniä on myynnissä monta erilaista - ja oikea Konjac-sieni valitaankin ihotyypin mukaan.

Atooppiselle iholle paras valinta on Opens external link in new windowkuivalle iholle tarkoitetut Aloe-sienet tai Opens external link in new windownormaalin ihon Pure -sienet. Epäpuhtaalle iholle sopii rasvaiselle iholle tarkoitettu Opens external link in new windowBambu Charcoal -sieni.

Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet on valmistettu 100 % luonnollisesta ja elintarvikelaatuisesta Konjac-kasvin juuren glucomannan- kasvikuiduista. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle.

Konjac Sponge -ihonpuhdistussieni on biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä, hellävarainen sekä pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava pesusieni.  Tämä ihonhoidon ihmeputsari sisältää runsaasti ihoa ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja.


Konjac-ihonpuhdistussienen ainesosat ja niiden hyödyt:

Sienen koostumus: vesi, proteiini, hiilihydraatti, lipidit, natrium, kalium, kalsium, magnesium, rauta, fosfori, kupari, sinkki ja seleeni. Lisäksi vitamiineja: A, B1, E, B2, B3.

A-vitamiini: Ihoa nuorentava, ryppyjä vähentävä, iholäiskiä himmentävä ja ihoa tasoittava vitamiini.

B3-vitamiini: Punaisuutta vähentävä, lisää ihoa suojaavia keramideja ja rasvahappoja. Kosteuttava ja ihoa vahvistava vaikutus. Erityisen hyvä kuivalle ja herkälle iholle. Vähentää punaisuutta, joten sopii hyvin muun muassa ruusufinnin hoitoon.

E-vitamiini: Punaisuutta vähentävä ja ihon UV-suojaa tehostava, kosteuttaa, vahvistaa hydrolipidikalvoa ja auttaa siten ihoa säilyttämään luonnollisen kosteustasapainonsa. Neutraloi haitallisia vapaita radikaaleja, josta syntyy ihoa suojaava vaikutus.

Sinkki: Iho tarvitsee sinkkiä toipuakseen vaurioista ja pysyäkseen terveenä. Sinkki auttaa erityisesti haavojen paranemisessa ja aknen torjunnassa. Sinkki parantaa ja suojaa ihoa ja sitä tarvitaan iho-ongelmissa, kuten aknessa, ruusufinnin hoidossa ja psoriaasissa. Se osallistuu kollageenin muodostukseen ja tukee A-vitamiinin toimintaa.

Konjac Sponge-ihonpuhdistusienten käyttö:

· Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.

· Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä tai nyrkissä

· Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

· Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan. Vaikka sieni on itsessään antibakteerinen, se kannattaa pestä (2-3 krt/vko) saippualla ja huolehtia, että siihen ei jää esim. meikkijäämiä. Pesutarve riippuu käyttötavasta. Jos esim. kasvot pesee sienellä ja kasvosaippualla, sieni puhdistuu huuhtomalla, mutta esim. puhdistusmaitoa käytettäessä kannattaa sieni pestä miedolla pesunesteellä ainakin muutaman kerran viikossa.

· Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että jos sientä käyttää aamuin illoin, käyttöikä on n. 2 kk ja jos sientä käyttää kerran päivässä, käyttöikä on n. 3 kk. Silloin sieni on jo antanut kaikki ravitsevat ainesosat iholle eikä sillä ole enää hoitavaa vaikutusta. Sienen käyttöiän lähestyessä loppuaan, sieni alkaa murentua, siihen tulee reikiä, tai se ”lysähtää” kasaan tai se alkaa vähitellen kovettua reunoilta.

Kommentit

Ei kommentteja
Lisää kommentti

* - pakollinen kenttä

*

*
*

Anna arviosi tälle blogiartikkelille

Lähetetään...
Arvio: 5.0 / 5. Ääniä: 1.
Klikkaa tähtiä antaaksesi arviosi.